Combinaţia de plante No. 3

 

Forma de prezentare: 100 tablete  

 În fiecare an răcelile sezoniere ne creează multe neplăceri, deteriorând starea de bine a organismului şi împiedicându-ne să ne îndeplinim activităţile planificate. Dacă răceala este însoţită de accese de tuse, starea de sănătate se deteriorează şi mai mult. Orice formă de tuse – uscată, cu expectoraţie, groasă sau lătrătoare – poate fi ameliorata cu ajutorul produsului „Combination Three”.

„Combination Three” este concepută pe baza principiilor tradiţiei fitoterapiei populare. Plantele medicinale din compoziţia produsului exercită un puternic efect pozitiv: reduc procesele inflamatorii ale căilor respiratorii superioare, uşurează respiraţia şi expectoraţia, reduc spasmul musculaturii netede al bronhiilor, protejează mucoasa organelor respiratorii împotriva factorilor iritanţi.

Scop - profilaxia si vindecarea bolilor  respiratorii

Contribuie la vindecarea bolilor cailor respiratorii superioare. Se foloseste in cazul astmului, bronsitei cronice, tuberculozei, catarului cailor respiratorii superioare, viroze respiratorii, pneumoniilor. Usureaza eliminarea secretiei cailor respiratorii, inlatura simptomele racelii, stimuleaza afluxul de sange la gatul bolnav si fosele nazale. Calmeaza durerea si inlatura iritarea, faciliteaza respiratia, contribuind la largirea bronhiilor. Actioneaza ca tonifiant general, ca mijloc antiviral si antiinflamator.

Coaja tanara de ulmus parviflora poseda actiune astringenta, purificatoare a sangelui, analgezica, si antiinflamatoare. Este indicata in astm, bronsite, secretii nazale, tuse, neutralizeaza microflora patogena, faciliteaza eliminarea mucusului. Actiunea ulmus parviflora este bazata pe mucusul continut in ea, substantele astringente si amare.

Cimbrisorul este un expectorant eficace, antiseptic, analgezic, si slab somnifer. Planta se utilizeaza cu succes in laringite, traheite, bronsite, bolile de piele.

Frunzele de verboscum sunt analgezice, spasmolitice, mucolitice, si astringente. Frunzele lui se utilizeaza ca si emolient in tuse, respiratia ingreunata, assmul brosic, si tuberculoza pulmonara.

Eriodictyon californicom relaxeaza musculatura neteda a bronhiilor, actioneaza ca si expectorant si antimicrobian.

Frunzele de trifoi rosu purifica sangele, au actiune sedativa slaba.

Frunzele de symphytum oficinalis  poseda actiune analgezica, antimicrobiana, stagneaza hemoragiile, regenereaza plagile.

Semintele de Schinduf permit evacuarea secretului bronhial, au efect de invelire si emolient.

Compozitia:  Scoarţă de ulm alb, iarba fluturilor, iarbă de cimbru comun, frunze de lumânărică, iarbă de Eriodiction de California, excipienţi.

„Combination Three” exercită următoarele acţiuni:

• expectorantă şi de eliminare a mucozităţilor;
• dezinfectantă şi antiseptică;
• antiinflamatoare;
• spasmolitică în bronhospasm.