Combinaţia de plante No. 11

 

Forma de prezentare: 100 capsule  

Helmintozele reprezintă cauza multor afecţiuni. Helminţii sunt paraziţii care ajung întâmplător în organismul uman şi îi afectează starea de sănătate conducând şi la acutizarea dereglărilor deja existente. Cele mai dese manifestări ale invaziilor helmintice sunt disfuncţiile gastrointestinale, dereglările scaunului, durerile de burtă, meteorismul, scăderea apetitului, dereglarea somnului nocturn, scrâşnirea dinţilor (bruxism). Helminţii înrăutăţesc activitatea sistemului imunitar, inhibă microflora intestinală normală şi slăbesc imunitatea locală a tracului gastrointestinal. Astfel, se reduce cantitatea de bacili intestinali „benefici” şi creşte cantitatea de bacterii care nu fermentează, crescând flora cocică. Se dezvoltă astfel disbacterioza, pe fondul căreia se acutizează dereglările funcţionale ale tractului gastrointestinal şi problemele alergice, apar modificări secundare (reactive) ale ficatului, cailor biliare şi pancreasului. În medicină se consideră că prezenţa helmintilor conduce cert la dereglarea avansată a activităţii normale a organismului. Datorită efectelor sale negative cumulate este foarte importantă prevenirea şi combaterea helmintozei.

În acest sens puteţi apela cu încredere la ajutorul produsului „Combination Seven”, în compoziţia căruia sunt incluse plante care posedă acţiune antihelmintică, antibacteriană şi antiinflamatoare.

Afectiunea glandei prostatice este intalnita cel mai frecvent la barbatii de varsta medie, fara a fi luata in considerare de catre acestia. Astfel de boli, cum ar fi prostata cronica si adenomul de prostata, se dezvolta treptat provocand aparitia unor probleme serioase legate de potenta sexuala. Proliferarea tesuturilor prostatei se manifesta prin polakiurie. Astfel, in stadiile avansate ale bolii, adenomul de prostata reduce si/sau blocheaza mictiunea. In cazul concresterii tesutului prostatei apare un disconfort, urinariimai dese vare incepe sa fie frecvent tocmai in momentele ne corespunzatoare, iar procesul insasi se complica.

In stadiile tardive se deregleaza total procesul de eliminare a urinei. Se observa temperaturi mai ridicate, usturime in regiunile ingvinale, oboseala, iritabilitate. Este caracteristic procesul alternarii perioadelor acute si a insanatosirilor aparente. In perioadele de acutizare viata sexuala, de obicei, se exclude.

Combinatia de plante nr.11 a fost elaborata de specialistii Companiei RBC pentru profilaxia si vindecarea completa a prostatei in etapele de debut ale bolii. Plantele care intra in componenta aceastei combinatii se folosesc si de catre urologii fitoterapeuti: ienupar, radacina de galbenele, ardei iute, alteea, ghimbir. Ele imbunatatesc activitatea organelor pelvine si erectia. Normalizand circulatia venoasa, preparatul micsoreaza durata de stationare a sangelui venos in regiunea pelvina ceea ce are actiune benefica in cazul prostatitei cronice. Pe langa aceste efecte specifice, preparatul determina si o actiune fortifianta generala, avand insusiri antibacteriene si antiinflamatorii. Datorita prezentei in compozitia sa a glicozidelor si uleiurilor eterice sunt stimulate procesele trofice si schimburile din tesuturi. Ienuparul, ghimbirul si alteea se folosesc in calitate de diuretic si antiseptic pentru caile urinare, de aceea combinatia  de plante nr.11 se aplica si in cazul calculilor renali, proceselor inflamatorii cronice ale rinichilor si in infectii. Alcaloizii care intra in componenta radacinii galbene contribuie la prevenirea degenerarii  celulare din tesutul glandular; exista date privitoare la scaderea nivelului colesterolului avand ca rezultat imbunatatirea starii peretilor vasculari.

Stimulatorii de origine vegetala, de exemplu din ardeiul iute, micsoreaza edemele si imbunatatesc microcirculatia, reduc durerile reumatice, in cazul miozitelor, iar in bolile tractului gastrointestinal amelioreaza digestia si actioneaza benefic asupra peristaltismului intestinal si au efecte pozitive in cazul diferitelor stari inflamatorii ale cavitatii bucale.

Combinatia de plante nr.11:

  • contribuie la cresterea tonusului general, imbunatatirea circulatiei sanguine, echilibrarea schimbului electrolitic;

  • actioneaza profilactic si curativ in procesele inflamatorii cronice din regiunea pelvina;

  • in cazul folosirii permanente, contribuie la imbunatatirea potentei sexuale;

  • poseda insusiri antioxidante;

  • micsoreaza riscul de imbolnavire a aparatului locomotor si a organelor digestive.

O doza (contine 1 capsula): Ardei iute, rădăcina de nalbă mare, fructe de ienupăr, rădăcină de ghimbir medicinal, excipienţi.

„Combination Eleven” exercită următoarele influenţe benefice:

• este un remediu profilactic în afecţiuni inflamatorii ale sferei urogenitale;
• manifestă acţiune antibacteriană şi antiinflamatoare;
• îmbunătăţeşte circulaţia sanguină în organele bazinului mic;
• are efect diuretic;
• exercită acţiune fortifiantă generală.