Combinaţia de plante No. 2

 

Forma de prezentare: 100 tablete  

Scop - curatarea organismului si dezintoxicare

Are actiune antiinflamatoare, tonifianta, spasmolitica si usor purgativa. Scade glicemia si colesterolul. 
Se administreaza in dispepsii, afectiuni ale cailor respiratorii superioare, dereglari nervoase, spasme musculare, intoxicatii. Apara ficatul de efectele secundare a medicamentelor, de substante chimice, elimina metalele grele si izotopii radioactivi.

 In mare măsură, omul modern este influenţat de un cumul de factori negativi cum ar fi: alimentaţia neechilibrată, carenţa de vitamine, stresul, condiţiile ecologice proaste, factori care conduc la scăderea vitalităţii organismului. Înlăturarea acţiunii nocive a acestor factori de risc se poate realiza printr-un proces activ de epurare al organismului şi activizare a sitemelor sale, utilizând puterea naturală a plantelor. Produsul natural „Combination Two” este conceput pentru curăţarea eficientă şi creşterea tonusului organismului. Complexul de componente vegetale exercită acţiune antiinflamatoare, antimicrobiană, antiparazitară şi antioxidantă şi contribuie la regenerarea celulelor ficatului.

Acţiunea componentelor active

Usturoiul stimulează secreţia şi motilitatea tractului gastrointestinal, inhibă procesele de putrefacţie şi fermentaţie în intestin, exercită acţiune colagogă, antimicrobiană, antiinflamatoare, antihelmintică.

Florile de trifoi roşu conţin fibre vegetale, care îmbunătăţesc digestia, exercitând efect diuretic şi colagog. Planta conţine o importantă cantitate de vitamina C, caroten, uleiuri eterice şi acizi graşi.

Schinduful. Seminţele de schinduf conţin o cantitate mică din alcaloidul trigonelina, acid nicotinic, rutină, saponine steroide şi fitosterine, flavonoide, mucilagii (până la 30%), o cantitate mică de uleiuri eterice şi grase, proteine, taninuri, vitamine, fier. Seminţele de schinduf învăluiesc cu blândeţe mucoasa având efect benefic în afecţiuni gastrice, stimulează apetitul. În medicina naturistă este indicat în afecţiuni ale splinei, ca remediu antihelmintic şi ca tonic în starea de astenie generală a organismului.

Scoarţa de Cassia îmbunătăţeşte apetitul şi digestia. Totodată planta deţine proprietăţi bactericide.

Yucca Schidigera conţine saponine steroide, precursori ai hormonilor steroizi produşi în organism, care exercită o puternică acţiune antiinflamatoare şi antialergică. Yucca este una din plantele cu cel mai mare potenţial de detoxifiere al organismului.

Salvia posedă proprietăţi antiseptice şi antiinflamatoare. Efectul antiseptic este asigurat de salvina, component al frunzelor de salvie. Proprietăţile antiinflamatoare ale salviei sunt determinate de substanţele tanante, flavonoidelor şi vitaminei P, care selectează permeabilitatea membranelor celulare, pereţilor vaselor sanguine şi limfatice.

Lumânărică - „lumânarea regilor” - exercită acţiune antiinflamatoare, emolientă. Se recomandă în programe de curăţare ca laxativ uşor.

Usturoiul stimuleaza functia secretoare si motorica a tractului gastro-intestinal, inhiba procesul de putrefactie si fermentatie, are actiune antimicrobiana, antiinflamatoare, este eficace ca si remediu antiparazitar.

Florile de trifoi rosu au actiune expectoranta, diuretica, de eliminare a bilei, de transpiratie, antiinflamatoare, de regenerare a plagilor, analgetica, anticancerigena.

Semintele de schinduf au actiune antipiretica, de intarire generala, antidiabet, antiscleroza, laxativa.

Salvia rosie se utilizeaza ca si antiseptic, spasmolitic, diuretic, si antiinflamator.

Coaja de Kasia actioneaza ca un laxativ usor, datorita continutului de antraglicozide, a acizilor organici, a glicozidelor, alcaloizilor.

Cimicifuga dahurica normalizeaza la femei echilibrul estrogenic, si a hormonilor luteinizanti, are actiuni usor sedativa si spasmolitica.

Radacina galbena are actiune imunostimulanta, antimicotica, antimicrobiana. Se utilizeaza in afectiunile sistemului urinar, respirator, tractul gastro-intestinal.


Compozitia tabletelor: Usturoi de cultură, seminţe de schinduf, scoarţă de cassia, flori de trifoi roşu, frunze de lumânărică, rădăcină de salvie roşie, Yucca Schidigera, calciu (carbonat), excipienţi.