Combinaţia de plante No. 1

 

Forma de prezentare: 100 tablete  

 Unul din factorii care influenţează în mod esenţial starea de comfort şi vitalitate a organismului uman este buna digestie a hranei. În cazul în care după masă vă confruntaţi cu senzaţie de greutate în stomac, greaţă, meteorism, vă poate ajuta complexul de componente vegetale „Combination One”, care protejează mucoasa tractului gastrointestinal împotriva iritaţiei, învăluind-o uşor, normalizează funcţiile digestive, are efect colagog. Comprimatele dizolvate în apă caldă se pot consuma ca un ceai din plante.

Imbunatateste digestia 
Are actiune fortifianta si antiinflamatoare si contribuie la normalizarea functionarii tractului digestiv. Apara cavitatea bucala de infectii, calmeaza mucozitatile iritate si inflamate, previne greturile, spasmele gastrice si duodenale, meteorismul,  contribuie la eliminarea gazelor intestinale si la curatirea generala a tubului digestiv. Stimuleaza producerea sucului gastric, regleaza digestia si are actiuni de protectie mucilaginoasa. In acelasi timp, normalizeaza circulatia sangvina si are actiune tonifianta si protectoare.

Altee oficinala are actiune emolienta si antinevralgica in cazul proceselor inflamatorii ale mucoasei gastro-intestinale, este eficace in cazul diareelor, a dizenteriei, ulcerului gastric.

Frunzele de menta pipera maresc secretia glandelor tractului gastro-intestinal, stimuleaza eliminarea bilei, mareste pofta de mancare, are actiune analgezica si antiinflamatoare. Se foloseste manta in spasmul intestinal, meteorism, starea de voma, voma.

Ardeiul kaienian imbunatateste procesul de digestie pe  baza stimularii salivei si a sucului gastric. Se utilizeaza in pierderea puterilor si surmenaj, ca si mijloc impotriva starii de voma in boala de mare.

Florile de calendula (galbenele) contin carotene, rasini, acizi organici, si substante amare. Calendula este o plantacurativa indragita in popor. Se utilizeaza ca si produs antiinflamator, bactericid, regenerator de rani. Florile de calendula activizeaza sistemul imun. Ele sunt utilizate in afectiunile tractului gastro-intestinal, a cailor biliare, renale, vizicii urinare, in hipertensiunea arteriala, ateroscleroza.

Symphytum offcinalis se utilizeaza ca si astringent in dereglarile digestive.

Compozitia tabletelor: Frunze de mentă, rădăcină de nalbă mare, ardei uite, răşină de smirnă, carbonat de calciu, excipienţi.

Mod de administrare: se dizolva 1 tableta intr-un pahar cu apa fierbinte si se bea ca un ceai.

„Combination One” exercită următoarele efecte benefice:

• normalizează activitatea tractului gastrointestinal;
• împiedică greaţa, meteorismul;
• reduce procesele inflamatorii;
• reduce spasmul şi accentuează efectul colagog.