Coral Shake maple-walnut

 Forma de prezentare: 646 g praf

Ce este Coral Shake «Sirop de artar si nuci»?

Reprezintă un beneficiu savuros pentru silueta dvs., având o aromă și un gust plăcut.  Izolatul şi concentratul din zer proteic este un produs alimentar valoros, contine si un complexul de vitamine şi minerale asigură organismului vitaminele şi mineralele necesare, îmbunătăţind procesele de schimb.

Ce efect are Coral Shake «Sirop de artar si nuci»?

Izolatul şi concentratul din zer proteic este un produs alimentar valoros, care conţine 85% proteină pură. Conţin în cantităţi mari aminoacizi esenţiali, asemanatori ca structură de compoziţia aminoacidă a ţesutului muscular uman. Proteinele reprezintă baza nutritivă ideală pentru sinteza masei musculare noi, ajută la menţinerea fermităţii muşchilor şi contribuie la refacerea rapidă a acestora după exerciţii fi zice intense. 

Aminoacizii (leucina, izoleucina, glutamina, arginina) reprezintă materialul de construcţie pentru toate structurile celulare ale organismului, detinând rolul principal în schimbul de proteine şi aprovizionarea muşchilor cu energie. Aminoacizii activizează schimbul de insulină, îmbunătăţind funcţia enzimelor digestive şi a metaboliţilor din ciclul Krebs, care contribuie la refacerea potenţialului energetic al celulelor musculare. Prelucrează în ţesuturile musculare produsele schimbului de substanţe, previn apariţia asteniei musculare în timpul sau după activităţile sportive, combat senzaţia de durere şi rigiditatea musculată.

Complexul de vitamine și minerale imbunatateste procesele de schimb, intareste sistemul imunitar si imbunatateste starea generala de sanatate.

Nucile - reprezintă o sursă excelentă de energie. Nucile sunt bogate în acizi graşi Omega-3 polinesaturaţi, și conţin melatonină, vitamina E, vitaminele grupei B, și carotenoide. Conţinutul substanţelor nutritive asigură protecţia celulelor organismului împotriva îmbătrânirii premature, îmbunătăţeşte procesele cognitive, menţine starea optimă a sistemului cardiovascular și reglează schimbul lipidic. Totodată, nucile conţin o cantitate mare de minerale: Cupru, Mangan, Fier, Zinc.Toate acestea participă la sinteza majorității enzimelor organismului nostru.

Complexul de enzime reglează digestia și îmbunătățește absorbția nutrienților.

 Cum se consuma Shakul «Sirop de artar si nuci»?

O data in zi, se inlocuieste o masa pe zi cu acest shake, 1 doză/măsură (38g) pe zi, dizolvată într-un pahar cu apă rece sau lapte, în timpul mesei sau conform recomandărilor specialistului. Reprezinta o alternativa sanatoasa si convenabila pentru un mic dejun, un pranz sau o cina. 

Contraindicaţii: intoleranţă individuală la componentele produsului, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Produsul nu este un medicament.