Coral Shake Vanilla

Forma de prezentare: 646 g praf

Acţiunea componentelor active 

Izolatul şi concentratul din zer proteic este un produs alimentar valoros, care conţine 85% proteină pură. Din punct de vedere al calităţii, proteinele din zer sunt superioare tuturor celorlalte proteine de origine vegetală şi animală. Conţin în cantităţi mari aminoacizi esenţiali, asemanatori ca structură de compoziţia aminoacidă a ţesutului muscular uman. Proteinele din ser se asimilează mult mai rapid şi in totalitate (în proporţie de 100 %!) comparativ cu proteinele integrale, pentru a căror digerare organismul consuma multa energie. Hrănesc bine ţesutul muscular, care le consumă în calitate de sursă de energie în timpul antrenamentelor. Mai mult decât atât, proteinele reprezintă baza nutritivă ideală pentru sinteza masei musculare noi, ajută la menţinerea fermităţii muşchilor şi contribuie la refacerea rapidă a acestora după exerciţii fi zice intense. 

Aminoacizii (leucina, izoleucina, glutamina, arginina) reprezintă materialul de construcţie pentru toate structurile celulare ale organismului, detinând rolul principal în schimbul de proteine şi aprovizionarea muşchilor cu energie. Aminoacizii 
activizează schimbul de insulină, îmbunătăţind funcţia enzimelor digestive şi a metaboliţilor din ciclul Krebs, care contribuie la refacerea potenţialului energetic al celulelor musculare. 
Prelucrează în ţesuturile musculare produsele schimbului de substanţe, previn apariţia asteniei musculare în timpul sau după activităţile sportive, combat senzaţia de durere şi rigiditatea musculată. 
Complexul de vitamine şi minerale asigură organismului vitaminele şi mineralele necesare, îmbunătăţind procesele de schimb. Vitamina C protejează pereţii vaselor împotriva depunerii formelor oxidate de colesterol, contribuie la formarea rezervelor de glicogen în fi cat, sporind funcţia antitoxică a acestuia şi împiedică infiltrarea de grăsimi în ficat. 
Vitaminele din grupa В, РР participă la toate formele schimbului de substanţe, optimizând procesul de transformare a zahărului şi lipidelor în energie, menţin nivelul optim al colesterolului şi tonusul muscular al tractului digestiv, stimulează funcţia secretorie şi motorie a stomacului. Complexul de minerale, reprezentat de crom, zinc, cupru şi alte macro- şi microelemente contribuie la accelerarea schimbului de substanţe, acţionând în mod esenţial asupra arderii caloriilor 
în plus. 
Vanilia este o graţioasă orhidee din America de Nord şi Centrală. În păstăile necoapte de vanilie se conţine glicozida glucovanilina care conferă plantei o deosebită aromă. Vanilia se combină excelent cu mâncărurile pe bază de brânză, lactate şi brânză,cocteilurile pe bază de lapte şi lapte cu ciocolată. 
Enzimele sunt componente esenţiale ale procesului digestiv, care ajută la optimizarea scindării şi asimilării substanţelor nutritive. 

Produsul „Coral Shake Vanilla” este un cocktail savuros şi folositor, cu efect de refacere: 
• creşte energetica şi rezistenţa; 
• menţine fermitatea muşchilor şi reface masa musculară; 
• controlează nivelul de zahăr în sânge; 
• corectează balanţa de vitamine şi minerale.