Coral Shake Coffee

  Forma de prezentare: 646 g praf

Cocteilul revigorant „Coral Shake Coffee” vă ajută să vă menţineţi talia suplă şi mersul uşor.

Ce este «Coral Shake Coffee»?

«Coral Shake cu aroma de cafea» – este o bautura delicioasa si racoritoare, cocktailul este un suliment alimentar, are o textura placuta. Acest shake este pentru acei carora le pasa de sanatatea lor si duc un stil de viata activ. Datorita indicelui glicemic scazut, asigura saturatie rapida pe o lunga perioada de timp.

“Coral Shake Coffee” este benefic pentru întărirea imunității și mărește balanța energetică a organismului.

  • Îmbunătățește digestia și asigură organismului energie suplimentară.
  • Menține la un nivel optim nivelul colesterolului și al glicemiei.
  • Ajuta la intarirea muschilor;
  • Controlează nivelul de zahăr în sânge; 
  • Corectează balanţa de vitamine şi minerale.

Ce contine acest produs «Coral Shake cu aroma de cafea»?

Izolatul şi concentratul din zer proteic este un produs alimentar valoros, care conţine 85% proteină pură.

Aminoacizii (leucina, izoleucina, glutamina, arginina) reprezintă materialul de construcţie pentru toate structurile celulare ale organismului, detinând rolul principal în schimbul de proteine şi aprovizionarea muşchilor cu energie. Aminoacizii activizează schimbul de insulină, îmbunătăţind funcţia enzimelor digestive şi a metaboliţilor din ciclul Krebs, care contribuie la refacerea potenţialului energetic al celulelor musculare. Prelucrează în ţesuturile musculare produsele schimbului de substanţe, previn apariţia asteniei musculare în timpul sau după activităţile sportive, combat senzaţia de durere şi rigiditatea musculată.

Complexul de vitamine şi minerale asigură organismului vitaminele şi mineralele necesare, îmbunătăţind procesele de schimb. Vitamina C protejează pereţii vaselor împotriva depunerii formelor oxidate de colesterol, contribuie la formarea rezervelor de glicogen în fi cat, sporind funcţia antitoxică a acestuia şi împiedică infiltrarea de grăsimi în ficat. 
Vitaminele din grupa В, РР participă la toate formele schimbului de substanţe, optimizând procesul de transformare a zahărului şi lipidelor în energie, menţin nivelul optim al colesterolului şi tonusul muscular al tractului digestiv, stimulează funcţia secretorie şi motorie a stomacului. Complexul de minerale, reprezentat de crom, zinc, cupru şi alte macro- şi microelemente contribuie la accelerarea schimbului de substanţe, acţionând în mod esenţial asupra arderii caloriilor 
în plus. 

Cafeaua verde - cultura cultivării cafelei datează de peste 800 de ani. Una dintre componentele de bază ale boabelor de cafea verde este acidul clorogenic, un antioxidant foarte puternic, cunoscut drept „capcană fenolică” pentru radicalii liberi. Acţiunea benefică a acidului clorogenic se manifestă prin acţiunea sa antimicrobiană, antivirală şi antiinflamatoare. Favorizează schimbul de azot și accelerează formarea moleculelor de proteine. 
Alina durerile de cap cauzate de catre diversi factori. Stimuleaza capacitatea de efort fizic si efort intelectual si combate senzatia de oboseala.

Ce efect are Coral Shake «cu aroma de cafea»?

 Datorita cantităţii mari aminoacizi esenţiali, asemanatori ca structură de compoziţia aminoacidă a ţesutului muscular uman. Proteinele reprezintă baza nutritivă ideală pentru sinteza masei musculare noi, ajută la menţinerea fermităţii muşchilor şi contribuie la refacerea rapidă a acestora după exerciţii fi zice intense. 

 Cum se consuma Shakul Coffe?

O data in zi, se inlocuieste o masa pe zi cu acest shake, 1 doză/măsură (38g) pe zi, dizolvată într-un pahar cu apă rece sau lapte, în timpul mesei sau conform recomandărilor specialistului. Reprezinta o alternativa sanatoasa si convenabila pentru un mic dejun, un pranz sau o cina. 

Contraindicaţii: intoleranţă individuală la componentele produsului, femeilor însărcinate sau care alăptează.

Produsul nu este un medicament.