Baton Choco Spirulina Bar

 Forma de prezentare: baton 38 g

Batoanele “Choco Spirulina Bar” reprezintă o sursă delicioasă de energie, sunt benefice pentru organism deoarece îi oferă aportul de substanțe nutritive prin vitalizarea acestuia, contribuind esențial la menținerea sănătății dvs. Contribuie la detoxifierea organismului, îmbunătățirea imunității și rezistenței fizice.

Batonul “Choco Spirulina Bar” reprezintă sursă de proteine, vitamine, minerale și antioxidanți, având în compoziție doar ingrediente vegetale, și nu conţin zahăr, coloranţi artificiali, potențiatori de aromă sau conservanţi.

“Choco Spirulina” – deliciu de ciocolată pentru întreaga familie!

Batoanele “Choco Spirulina” reprezintă o sursă delicioasă de energie, sunt benefice pentru organism deoarece îi oferă aportul de substanțe nutritive prin vitalizarea acestuia, contribuind esențial la menținerea sănătății dvs.

Batonul “Choco Spirulina” reprezintă sursă de proteine, vitamine, minerale și antioxidanți.

“Choco Spirulina” – deliciu de ciocolată!

Batoanele “Choco Spirulina”:

• Potolesc pofta de mâncare și oferă senzația de sețietate.
• Contribuie la normalizarea metabolismului.
• Reprezintă o sursă de energie vitalizantă.
• Îmbunătățesc digestia și absorbția nutrienților.
• Contribuie la fortifierea sistemului imunitar și sporește eficiența. 
• Conferă vitalitate și forță organismului.

Ce este batonul “Choco Spirulina”?

Batoanele “Choco Spirulina”, din gama produselor Coral Club pentru o alimentație sănătoasă, au un gust bogat de ciocolată. Compomentele batonului frunizează organismului nostru doar substanțe nutritive și vitamine esențiale. Proteinele îmbunătățesc metabolismul, antioxidanții protejează organismul împotriva radicalilor liberi, iar spirulina ajută la purificarea organismului. Batonul “Choco Spirulina” reprezintă o componentă importantă a unei alimentații raționale și echilibrate, mai ales, pentru toți cei care duc un mod de viață sănătos și activ.

Ce conține batonul “Choco Spirulina”?

Fulgi de ovăz, unt și nuci de caju, sirop de orez, agave, stafide, ciocolată, spirulină, scorţişoară.
Toate componentele contribuie la exercitarea acțiunii benefice asupra metabolismului, sistemului digestiv și sistemului imunitar. Participă la procesele de eliminare a toxinelor și a reziduurilor din organism. Conferă organismului energia și vitalitatea de care are nevoie.

Recomandări

Batoanele “Choco Spirulina” sunt benefice în timpul oricărui efort fizic și intelectual și se recomandă în activitatea sportivă ca sursă suplimentară de energie.

De asemenea sunt recomandate pentru programele de nutriție și corectare a greutății corporale, precum și în programele pentru purificarea organismului.