Baton Super Greens Bar

  Forma de prezentare: baton 38 g

Toate componentele din batonul “SuperGreens Bar” exercită acțiune benefică asupra metabolismului proteinelor, lipidelor și carbohidraților. Batoanele reprezintă o sursă de energie pentru organism, dar în același timp activizează procesul de ardere al grăsimilor din organism. Îmbunătățește digestia, contribuie la procesele de absorbție cu substanțe nutritive și fortifică sistemul imunitar. Participă la procesele de eliminare a toxinelor și a reziduurilor din organism.

Batoanele “SuperGreens” saturează organismul cu proteine ușor digerabile, vitamine și minerale esențiale, antioxidanți, având în compoziție doar ingrediente vegetale, și nu conţin zahăr, coloranţi artificiali, potențiatori de aromă sau conservanţi.

Batoanele “SuperGreens”:

• Intensifică echilibrul energetic al organismului.
• Satisfac apetitul și oferă senzația de sațietate.
• Contribuie la eliminarea toxinelor din organism.
• Îmbunătățesc digestia și metabolismul.
• Întăresc sistemul imunitar. 
• Conferă forță, vitalitate și sănătate organismului.

Batonul "SuperGreens Bar", energia fructelor si legumelor completată de gustul delicios al ciocolatei, ideal pentru întreaga familie!

Energia fructelor si legumelor completată de gustul delicios al ciocolatei se regăsește acum în batonul "SuperGreens Bar".

Batoanele “SuperGreens” saturează organismul cu proteine ușor digerabile, vitamine și minerale esențiale, antioxidanți.

 

 

 

Ce este batonul “SuperGreens”?

Batoanele “SuperGreens” – din gama produselor Coral Club pentru o alimentații sănătoasă, au un gust bogat de fructe și ciocolată. Compomentele batonului frunizează organismului nostru doar substanțe nutritive și vitamine esențiale. Proteinele din orez îmbunătățesc metabolismul, antioxidanții protejează organismul împotriva radicalilor liberi, iar spirulina ajută la purificarea organismului.

Batonul “SuperGreens” reprezintaă o componentă importantă a unei alimentații raționale și echilibrate, mai ales, pentru toți cei care duc un mod de viață sănătos și activ.

Ce conține batonul “SuperGreens”?

Ulei de migdale, curmale, nectar de agavă, proteine din orez brun, fulgi de ciocolată, stafide, germeni de in, germeni de quinoa, suc din iarbă de grâu și de orz, semințe de susan, spirulină, afine, zmeură, germeni de broccoli, suc de sfeclă, suc de morcov.

Toate componentele exercită acțiune benefică asupra metabolismului proteinelor, lipidelor și carbohidraților. Batoanele reprezintă o sursă de energie pentru organism, dar în același timp activizează procesul de ardere al grăsimilor din organism. Îmbunătățește digestia, contribuie la procesele de absorbție cu substanțe nutritive și fortifică sistemul imunitar. Participă la procesele de eliminare a toxinelor și a reziduurilor din organism.

Recomandări

Batoanele “SuperGreens” sunt benefice în timpul oricărui efort fizic și intelectual, și se recomandă în activitatea sportivă ca sursă suplimentară de energie.

De asemenea sunt recomandate pentru programele de nutriție și corectare a greutății corporale, precum și în programele pentru purificarea organismului.