Pachetul “Sănătate în fiecare zi” (Daily Health Pack)

 

Pachetul “Daily Health” - reprezintă un complex de nutrienţi pentru completarea aportului zilnic, necesari fiecărei persoane în cantitate optimă și ușor de administrat.

Pachetul de bază “Daily Health” conține 15 vitamine, 12 minerale, AGPN omega-3 din ulei de pește marin, apă îmbogățită cu complexul de săruri minerale ale coralului și energie pentru o viață sănătoasă și activă.

Coral-Mine – produs natural fabricat din coralul de apă adâncă, scleractinia, conține un complex de săruri minerale care exercită acțiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, normalizând activitatea sistemelor și organelor vitale.

Ultimate – complex echilibrat de vitamine, minerale esenţiale şi componente vegetale, care permite compensarea deficitului de substanțe nutritive.

H-500 – antioxidant, asigură protecția împotriva radicalilor liberi, contribuie la menţinerea unei bune funcţionări a organismului şi protecţia acestuia împotriva îmbătrânirii premature.

Omega 3/60 – sursă de acizi grași polinesaturați esențiali pentru sănătatea sistemelor cardiovascular, imunitar și nervos.

Conține cutie GoBox – aliatul tău pentru un stil de viață sănătos. Cea mai utilă și practică modalitate de a purta cu dvs. în geantă sau în buzunar produsele Coral Club.

Cutia GoBox este compartimentată special pentru a putea păstra cele 4 produse componente al pachetului Daily Health, și încă 4 compartimente pentru alte produse pe care le consumați în alimentația dvs. zilnică.

Daily Health Pack – primul pas spre o dietă echilibrată și un stil de viață sănătos.