Green Gold

Forma de prezentare : 100 tablete 

„Aurul verde” este o combinatie unica de spirulina, papaya, ginseng si polen, ingrediente atat de necesare pentru mentinerea energiei si rezistentei organismului. Spirulina, prin continutul ei bogat in pigmenti vegetali, microelemente si vitamine optimizeaza capacitatea de concentrare, imbunatateste starea generala a organismului. Polenul este bogat in vitamine din grupa B si in aminoacizi. Ginsengul contine substante active care stimuleaza activitatea cerebrala. 

Enzimele din papaya contribuie la ameliorarea digestiei si la asimilarea totala a substantelor nutritive.

Produsul este o bogata sursa de aminoacizi datorita continutului crescut de proteine din spirulina si polen. De aceea este recomandat atat sportivilor si oamenilor care duc o viata activa, cat si  tuturor celor care vor sa se mentina in forma.

Vitamina A (beta-carotenul) intra in componenta aurului verde, accelereaza dezvoltarea fizica, imbunatateste starea pielii, parului, danturii si gingiilor, contribuie la profilaxia si ameliorarea tulburarilor de vedere, stimuleaza imunitatea, marind rezistenta organismului.

Vitaminele din grupa B exercita actiuni variate in organism si alaturi de proteine, hidrati de carbon si grasimi, sunt necesare pentru o activitate normala si buna dispozitie.
In compozitia „Aurului verde” intra minerale utile, necesare omului pentru dezvoltarea fizica corecta. Chiar si insuficienta unei anumite substante minerale poate provoca dereglari serioase.

Pulberea de polen contine glucide, fermenti, hormoni, pigmenti, fitoncide, fosfolipide, precum si multiple macro- si microelemente. Ele stimuleaza activitatea cerebrala, normalizeaza activitatea sistemului imun, au actiune antibicrobiana, imbunatatesc procesul digestiv.

Fierul este absolut necesar pentru sinteza hemoglobinei din eritrocite (globulele rosii), mioglobinei din celulele musculare si a unor enzime esentiale. De asemenea, fierul contribuie la intarirea imunitatii si reducerea oboselii.

Fosforul este un element mineral indispensabil organismului. Din cele 550- 850 g fosfor din organismul adultului, 80% se gaseste in structura scheletului si a dintilor, iar restul de 20% intra in structura fosfolipidelor, a moleculelor macroergice (ATP, ADP), a acizilor nucleici (ADN, ARN). Acidul adenozintrifosforic (ATP) si creatinfosfatul sunt adevarati acumulatori de energie pentru organism. De transformarea acestora sunt legate procesele biochimice din organism. Fosforul influenteaza si activitatea inimii si a rinichilor.

Magneziul este necesar pentru functionarea eficienta a sistemului nervos, a musculaturii si a sistemelor enzimatice, deoarece participa la metabolismul proteinelor, lipidelor, glucidelor, acizilor nucleici. Asigura si buna functionare a aparatului cardiovascular, fiind un factor protector impotriva infarctului miocardic. Incetineste procesul de imbatranire si stabilizeaza nivelul sangvin al colesterolului, contribuind astfel la profilaxia aterosclerozei.

Ging-seng-ul contine substante active care tonifica organismul si previn imbatranirea. El mareste capacitatea de munca fizica si intelectuala, regleaza functia glandelor endocrine, stimuleaza formarea eritrocitelor, normalizeaza activitatea sistemului cardiovascular si faciliteaza asimilarea vitaminelor si mineralelor. Ging-seng-ul are de asemenea multe alte calitati uimitoare: reface celulele epidermei, regleaza cantitatea de apa din piele, aparand-o de deshidratare.

Compozitia: Spirulină, rădăcină de ginseng, fructe de papaya, polen de flori, excipienţi.

Mod de administrare: 6 tablete pe zi.

Contraindicatii: nu exista