BP Phyto Control

 

 Forma de prezentare: 60 capsule  

BP Phyto Control - este un supliment alimentar ce consta dintr-un complex de ingrediente pe baza de plante biologic active. Acest produs regleaza sistemul cardiovascular si ajuta la normalizarea tensiunii arteriale.

Acest produs are un efect usor sedativ, pentru a imbunatati starea sistemului nervos. Proprietatile antioxidante ale BP Phyto Control au un efect pozitiv asupra sanatatii generale. Este o sursa naturala de flavonoide, taninuri, cofeina.

Combinatia de cafea verde si paducel are un efect benefic asupra sistemului nervos. Imbunatateste starea de spirit si normalizeaza somnul.

Păducelul este recunoscut ca remediu pentru afecțiunile cardiace încă din Grecia Antică.

Reglează foarte bine circulaţia sangvină, inclusiv la nivelul vaselor cerebrale, și poate fi administrat cu succes persoanelor aflate la vârsta a treia pentru cazuri de ateroscleroză şi nevroze sau în afecţiunile cauzate de perioada climacterică.

Efectul păducelului de a regla tensiunea arterială este determinat de flavonoizii: rutina, quercitina, hiperozidul şi vitexina. Acest efect se instalează destul de lent, dar se menţine pentru o perioadă lungă de timp, chiar şi după încetarea administrării.

Reprezintă o sursă de vitamine: C, P şi caroten. Manifestă o uşoară acţiune diuretică, reduce permeabilitatea pereţilor capilari şi vaselor sangvine, reglează nivelul de colesterol din sânge. Stimulează imunitatea. Combate foarte bine oboseala intelectuală şi fizică.

Cultura cultivării cafelei datează de peste 800 de ani. Una dintre componentele de bază ale boabelor de cafea verde este acidul clorogenic, un antioxidant foarte puternic, cunoscut drept „capcană fenolică” pentru radicalii liberi. Acţiunea benefică a acidului clorogenic se manifestă prin acţiunea sa antimicrobiană, antivirală şi antiinflamatoare. Favorizează schimbul de azot și accelerează formarea moleculelor de proteine.

Cofeina este una dintre componentele esențiale ale cafelei verzi. Mărind volumul mişcărilor respiratorii, influențează funcţia respiratorie a plămânilor. Ajută la îmbunătăţirea funcţionării muşchilor striaţi ai inimii, crescând astfel, tonusul inimii şi a întregului organism. Exercită o acţiune diuretică moderată.

Recunoscută încă din perioada Evului Mediu, Talpa-gâştei și-a câștigat renumele datorită rolului său benefic în cazul mai multor afecţiuni, influenţând favorabil, mai ales, starea sistemului imunitar.

Posedă proprietăţi sedative şi acționează benefic asupra sistemului nervos în caz de nevroze cu multiple proveniențe. Contribuie la reglarea functionarii sistemului cardiovascular, contribuie la dilatarea vaselor si regleaza tensiunea arteriala. Imbunatateste circulatia sangvina, mai ales la nivelul vaselor cerebrale. Datorita continutului de flavonoizi (quercitina si rutina), taninuri si acid ascorbic, Talpa-gâştei exercita actiune benefica asupra reactiilor de metabolizare a carbohidratilor si grasimilor. 

Planta unică hibiscus sau „trandafirul de China” este cunoscută de câteva mii de ani pentru calitățile sale benefice în menținerea sănătății. Complexul de substanţe din plantă (flavonoizi, acizi fructici şi polizaharide) oferă acţiune antioxidantă, antiinflamatoare şi spasmolitică.

Manifestă acțiune diuretică şi colagogă, reduce vâscozitatea sângelui exercitând, astfel, o influenţă benefică asupra reglării tensiunii arteriale. Combate retenţia de apă din organism. Fortifică pereţii vaselor sangvine şi reglează permeabilitatea acestora.

Datorită conţinutului de acizi ascorbic şi citric, posedă acțiune antifebrilă.

În calitate de imunomodulator natural, hibiscusul creşte rezistenţa fizică şi combate tensiunea nervoasă. Polizaharidele din hibiscus posedă capacitate de absorbţie şi contribuie la eliminarea reziduurilor toxice din organism.