ApricoTabs

 Forma de prezentare: 100 Tablete

 

100% produs natural din pulpa suculenta din cele mai bune soiuri de caise din zone ecologic pure de pe valea Ararat;

Energia a 8 caise într-un singur comprimat;

Produs folosind cele mai noi tehnologii pentru a păstra proprietăţile nutritive şi medicamentoase de caise proaspete;

Linie de producţie corespunzătoare cu standardele internaţionale GMP;

Conţine maximum substanţe utile pentru inima;

Are acţiune antianemică şi hepatoprotectoare;

Reducere cu 40% a gradului de oboseală în cursul eforturilor fizice;

Alternativa naturala a preparatelor sintetice de potasiu;


Acţiunea  componentelor active din APRIKOTABS

Conţinutul ridicat de potasiu în produs:

 • Îmbunătăţeşte muşchiul inimii, normalizează tensiunea arterială, scade automatizarea şi excitabilitatea miocardului;
 • Reduce riscul efectelor toxice ale glicozidei cardiace asupra inimii;
 • Are efect antiaritmic, asigură stabilitatea presiunii arteriale;
 • Creşte flexibilitatea şi tonusul muscular (care este deosebit de important pentru sportivi profesionişti şi persoane cu încărcare fizică mare);
 • Reglează contracţia musculară şi transmiterea impulsurilor nervoase;
 • Ajută la elimina excesului de lichid şi sodiului din organism si este necesar pentru edemuri asociate cu tulburări ale inimii;
 • Activează mai mulţi fermenţi şi participă la importante procese metabolice (producţia de energie, sinteza glicogenului şi proteinei);
 • Sprijină echilibrul de apă-sare, tranportă activ substanţele necesare în celule.

Conţinutul ridicat de cupru în produs:

 • Contribuie la formarea normală a sângelui şi a hemoglobinei;
 • Influenţează la creşterea  eritrocitelor, menţinând puritatea vaselor sangvine;
 • Participă în procesele de creştere şi diviziune a celulelor, accelerează reacţia metabolismului de proteine;
 • Deficitul de cupru afectează absorbţia şi transportul de fier, scade sinteza hemoglobinei, ceea ce duce la deteriorarea vaselor sangvine şi anemie.
       Este important că procesul tehnologic permite să păstrăm în pastile raportul natural de ingrediente active, pentru că s-a stabilit că, chiar şi o uşoară schimbare în acest raport, modifică viteza de absorbţie a substanţelor active în organism, care afectează în mod negativ eficacitatea produsului.
 
 Acţiunea componentelor active
 

„ApricoTabs” este un excelent produs dietetic. Conţine un complex de substanţe benefice (minerale precum potasiu, magneziu, fier, fosfor, vitaminele C, E, PP, B5, B6, B3, aminoacizi), care exercită acţiune fortifiantă generală în eforturi intense fizice şi psihice, în cazul suprasolicitării, în perioada de convalescentă în cazul afecţiunilor sistemului cardiovascular. Administrarea zilnică a acestor comprimate aromate permite normalizarea digestiei, schimbului de substanţe, în special al celui energetic, activizarea unui şir de enzime, restabilirea activităţii cardiace.

Produsul este benefic pentru persoanele cu activitate fizică sau psihică intensă, pentru sportivii care îşi desfăşoară antrenamentele în condiţii montane, întrucât creşte rezistenţa, potenţialul energetic, fermitatea şi tonusul muscular, reducând cu 40% nivelul de oboseală în eforturi fizice intense.

Microelementele potasiu, fier, cupru şi altele conţinute în miezul de caise, contribuie la îmbunătăţirea activităţii muşchiului cardiac, normalizează presiunea sanguină, reduc automatismul şi excitabilitatea cordului, scad riscul de manifestare a acţiunii toxice a glicozidelor cardiace asupra inimii. Totodată, contribuie la stabilitatea tensiunii arteriale, stimulează contractilitatea musculară şi transmiterea impulsurilor nervoase, contribuie la eliminarea lichidelor acumulate în exces şi sărurilor de sodiu din organism, menţinând o balanţă hidro-salină optimă.

Compozitie: Miez de caise proaspete.