B-Luron

 B-Luron - complex hialuron-condroitinic

Forma de prezentare: 12 sticle de 500 ml

Supliment natural 100% ideal pentru mentinerea sanatatii articulatiilor.
 

B-Luron reprezinta un produs clasic ale carui componente si mecanism de actiune corespund principiului de baza al medicinei ortomoleculare: „refacerea si mentinerea sanatatii prin modificarea concentratiei substantelor care se regasesc, in mod normal, in organismul uman, fiind responsabile de sanatatea acestuia”. Rezumand: „moleculele potrivite in cantitatile potrivite”.

B-Luron este un supliment alimentar activ ce are la baza structurii sale complexul hialuron-condroitinic (CHC), fiind un produs tehnologic inovational, dezvoltat de compania germana Gramme-Revit GmbH, si este destinat atat pentru stimularea productiei de lichid sinovial propriu, cat și pentru asigurarea hranirii si refacerii tesutului cartilaginos. In urma cercetarilor, observatiilor si experimentelor desfasurate pe parcursul anilor, dezvoltatorii au reusit sa imbine intr-o combinatie sinergica unica cele doua elemente structurale de baza pentru refacerea functionarii cartilajului: condroitina si acidul hialuronic. Eficienta complexului obtinut este similara cu injectiile intraarticulare cu acid hialuronic, mai mult decat atat, actioneaza simultan asupra tuturor articulatiilor.

Particularitatile suplimentului natural B-Luron, cum actioneaza acesta si rezultatele obtinute pe perioada administrarii:
  •  Suplimentul natural B-Luron actioneaza direct asupra sursei problemei
  •  Datorita compozitiei special concepute, complexul ortomolecular este capabil sa corecteze dezechilibrele constatate la nivel molecular in organismul nostru
  •  Sustine optimizarea proceselor biochimice ale organismului uman
  •  Detine actiune importanta in cazul afectiunilor articulatiilor
  •  Rezultate si mai bune se pot obtine combinand suplimentul B-Luron cu terapii complementare – fizioterapie, kinetoterapie, dar si cu tratamentul alopat recomadant de medicul specialist
  •  B-Luron este un supliment cu actiune prelungita ( cura minima este de 3-5 luni)
  •  Nu are efecte secundare
  •  B – Luron potenteaza calitatile altor tratamente sau terapii complementare efectuate 
  •  Se asimileaza foarte bine in organism si datorita formei de prezentare – sirop
 
Indicatii terapeutice:
B Luron se poate administra ca adjuvant in paralel cu terapia alopata in caz de artroze, deteriorari ale sistemului osos, cauzate de inaintarea in varsta, deteriorari ale sistemului osos, cartilajelor datorate efortulu ifizic prelungit sau de greutatea corpului excesiva, diferite patologii la nivelul discurilor intervertebrale (protruzie, hernie de disc), artroscopii,  osteocondropatii la adolescenti, guta.
 
Administrare:

In calitate de supliment alimentar, 30 ml pe zi, echivalentul a 2 linguri sau 1 masura dozatoare, la masa, in priza unica.
Pe acest site vei gasi toate informatiile: http://www.b-luron.ro/