Coral-Mine

 Coral-Mine pulbere de coral Sango

Forma de prezentare: pachetul mare 30 pliculete a cite 1 g

„Coral-Mine®” este un produs natural fabricat în Japonia din coralul de apă adâncă scleractinia, care creşte în Marea Japoniei, lângă insulele Okinawa şi Tokunoshima. Coralul este o substanţă unică, în care, timp de peste 500 de milioane de ani de existenţă s-a consolidat armonia perfectă între lumea animală, vegetală şi cea minerală. Această minunată creaţie a naturii combină în structura sa câteva forme materiale: este un animal marin cu contur straniu care aminteşte de plantele exotice, el existând datorită sărurilor minerale şi se hrăneşte cu microorganisme marine.

Scheletul de coral este un complex de săruri minerale care determină proprietăţile sale unice şi acţiunea benefică asupra organismului. În principal, este vorba despre sărurile de calciu şi magneziu. În compoziţia sa intră de asemenea şi potasiul, sodiul, fierul, fosforul, sulful, siliciul, cromul, manganul, zincul şi alte elemente. Acest bogat complex de săruri naturale exercită o acţiune de reglare a echilibrului mineral al organismului, normalizând, prin urmare, şi activitatea sistemelor şi organelor vitale.

Organismul uman este compus in proportie de 70% lichide, din care sangele, limfa, saliva, membranele mucoase au reactie alcalina (pH-ul sangvin uman este de 7,4).
In caz daca Ph-ul se micsoreaza, adica aciditatea se mareste, se inregistreaza o dereglare a reactiilor imunitare, se multimplica rapid virusii si bacteriile, careau patruns in sange, se asimileaza prost vitaminele si microelementele, apar probleme vasculare, cardiace, articulare si diverse alte afectiuni, inclusiv cele oncologice. Unul dintre elementele chimice de baza, din care este compus organismul nostru - este calciul. Carenta acestuia in organism provoaca mai mult de 150 de afectiuni grave. Sunt afectiuni mai ales la copii, gravidele, persoanele varstnice - dupa 40 de ani.

Coralul Coral-Mine satureaza apa cu calciu activ, ionizat.

Utilizarea zilnica a unei astfel de ape favorizeaza:

 1. atingerea unei valori optime a pH-ului din sange;

 2. scaderea riscului de aparitie a afectiunilor cardio-vasculare si gastro-intestinale ;

 3. prevenirea dezvoltarii artritelor, cresterea elasticitatii muschilor si a articulatiilor, refacerea structurii tesutului osos si cartilaginos;

 4. imbunatateste fluxul sanguin la nivelul sistemului nervos central, normalizeaza tensiunea arteriala si valoarea glicemiei;

 5. saturatia sangelui cu oxigen;

 6. functia renala si aparatul digestiv.

 7. Intr-un pachet de Coral Alka-Mine se gasesc 30 (12) pliculete a 1 g. 

  Acţiunea componentelor active
  Calciul împreună cu fosforul formează ţesutul osos, este materialul de construcţie pentru toate ţesuturile conjunctive. Menţine o activitate cardiacă stabilă, conductibilitatea nervoasă şi contractilitatea musculară, creşte permeabilitatea membranelor celulare, normalizează procesele de coagulare a sângelui.
   
   

  Magneziul, mineralul care ajută şi susţine calciul, asigură eliberarea ATF şi creşte potenţialul energetic al organismului, asigură un ritm cardiac stabil, reglează tonusul musculaturii netede (vaselor, intestinului, vezicii biliare şi urinare). Combinaţia echilibrată între calciu şi magneziu în organism în proporţie de (2:1) împiedică eliminarea calciului din oase, împiedică scăderea rezistenţei acestora.

  Sodiul reglează presiunea osmotică, schimbul de apă şi proteine, este necesar pentru menţinerea excitabilităţii neuromusculare şi funcţionarea pompei de sodiu şi potasiu care asigură reglarea schimbului de substanţe la nivel celular.

  Potasiul este cationul de bază intracelular care menţine echilibrul hidro-salin şi acido-bazic, excitabilitatea şi conductibilitatea neuromusculară; asigură stabilitatea tensiunii arteriale, elimină excesul de lichid din organism.

Compozitie: un pliculet de 1 gram contine: coral pulbere (995 mg) ce contine peste 70 de elemente vitale necesare (printre care: calciu 34,6%, magneziu 2,16 %, siliciu 1,37%, de asemenea natriu, sulf, fier, kaliu, fosfor, iod, fluor, brom, magneziu, crom, bor, carbon, zinc, seleniu, platina, cupru, clor, aur, molibden, s. a.), L - acid ascorbic (5 mg), argint (2 mg).

Mod de administrare: se introduce un pliculet de calciu intr-un recipient cu 1,5 litri de apa filtrata sau apa distilata. Dupa 1 minut produsul este gata de folosire. Se bea in timpul zilei in loc de apa obisnuita. Pliculetele cu coral se pot folosi si in ceaiuri (reci), compoturi si orice alte bauturi necarbogazoase. Nu se fierbe.

Utilizarea: Calciul Alka-Mine obtinut din coralul alb Sango (coral marin fosilizat) creeaza in organism un mediu alcalin si normalizeaza echilibrul acido-bazic. Savantii au demonstrat ca mediul alcalin are o insemnatate mare in functionarea normala a celulelor, si deci a intregului organism. Se stie, de asemenea, ca toate procesele metabolice din organismul uman, la nivel celular, se desfasoara cu participarea ionilor de calciu. 
Calciul patrunzind cu produsele alimentare si apa, este biologic putin activ. Un avantaj important al calciului din coral marin fosilizat este bio-accesibilitatea sa: in contact cu apa, calciul in forma ionica este asimilat cu usurinta de celule.