FirstFood, Colostrum

 Forma de prezentare: 90 capsule  

Corasla cu nanoclusteri Flanagan                                         

Pentru obtinerea acestui supliment alimentar se aduna corasla de la vaci in primele 36 de ore dupa nastere si se prelucreaza dupa o tehnologie special elaborata, fara a i se distruge componentele.
Corasla este un minunat supliment alimentar cu o mare valoare nutritiva. Ea este bogata in componentele fundamentale necesare pentru sinteza proteinelor si a acizilor nucleici, este o exceptionala sursa de vitamine, aminoacizi nesubstituibili, enzime, minerale si de alte substante active biologic.

Asocierea optima intre grasimi, aminoacizi si zaharoze regleaza activitatea sistemului digestiv. Corasla imbunatateste starea generala a organismului, poseda calitati antivirale si antibacteriene, anihileaza procesele inflamatorii.

Principalul merit al coraslei este capacitatea de a creste in mod efectiv imunitatea organismului. Ea contine toti factorii indispensabili pentru apararea imunitara, printre care o cantitate considerabila de imunoglobuline cu un spectru larg de anticorpi specifici, indreptati contra virusilor, bacteriilor prezente in tractul digestiv. Principala actiune protectoare a factorilor imunitari din corasla are loc in stomac, pe peretii tubului digestiv si in bronhii, adica, in acele locuri in care se acumuleaza microorganisme patogene. Factorii imunitari previn colonizarea microorganismelor si eliberarea toxinelor de catre acestea.

Factorii imunitari descoperiti in corasla de vaci se pastreaza in cazul transferului de la un tip de mamifere la altul, de aceea aceasta poate fi folosita si de catre om.


Corasla:

  • intareste sistemul imunitar;

  • asigura protectia impotriva bolilor auto-imune (artrita reumatoida, lupusul eritematos, astmul bronsic, scleroza difuza, diabetul zaharat de tip 1, anemia etc.);

  • regleaza procesele imunitare care se desfasoara in organism;

  • scade riscul de dezvoltare a tumorilor maligne;

  • asigura protectie antivirala si antibacteriana;

  • creste posibilitatea de dezvoltare a masei musculare;

  • normalizeaza apetitul si permite controlul asupra greutatii.


Principalele substante biologic active din compozitia coraslei:

Imunoglobulinele: IgM, IgG, IgA si imunoglobulina A secretoare indeplinesc functia de aparare, neutralizeaza, in mod efectiv virusi, bacterii, implica si anticorpii specifici in lupta impotriva microorganismelor patogene.

Leucocitele asigura apararea contra microorganismelor patogene.

Functiile de reglare ale sistemului imunitar sunt exercitate si de factorii imunitari ajutatori, cum ar fi:

Fermenti de peroxidaza oxideaza microorganismele patogene.

Oligo-zaharide si poli-zaharide neutralizeaza cateva tipuri de bacterii.

Lactoferrin – o proteina care leaga fierul – contribuie la o mai buna asimilare a fierului din alimentatie sau din suplimentele  alimentare.

Polipeptidele a caror baza o constituie prolinul aminoacid, indeplinesc de asemenea functia de reglare a activitatii sistemului imunitar, stimuland sau inhiband reactia imunitara, ceea ce impiedica dezvoltarea bolilor imunitare.

Factori de transformare a inmultirii polipeptidelor care activizeaza proliferarea celulelor, refacerea tesuturilor, vindecarea ranilor. Exista date despre actiunea acestora contra cancerului in organismul uman.

Nucleotidele joaca un rol important in metabolismul celular  participand la schimburi de hidrati de carbon.

Vitamina A este de importanta vitala pentru sistemul imunitar, indeosebi pentru timus care controleaza functiile sistemului imunitar si regleaza sinteza limfocitelor si a producerii de anticorpi.

Vitamina B12 are o mare importanta in procesul de formare a hematiilor; normalizeaza functiile sistemului nervos si a reactiilor enzimatice din ficat.

Vitamina E este un antioxidant care neutralizeaza radicalii liberi formati ca rezultat al proceselor metabolice ce se desfasoara in organism.

Corasla mai contine si o cantitate insemnata de minerale si microelemente (magneziu, cupru, zinc, seleniu, fier, fosfor, mangan si altele). Corasla este un exceptional supliment alimentar natural, care contine o serie intreaga de substante ce au o mare importanta pentru cresterea imunitatii si imbunatatirea sanatatii.

Compozitie: .Colostru de vacă - 480 mg, excipienţi.

Acţiunea biologică a produsului „First Food”:

• imunoprotectoare pronunţată;
• imunomodulatoare;
• protectoare şi de refacere a mucoasei tractului gastrointestinal;
• anabolică,
• regenerantă.

Mod de administrare: 3 capsule/zi, cu un pahar de apa. Este preferabila administrarea pe stomacul gol inainte de masa.