FanDetox

 Forma de prezentare: praf 4,5 grame  10 - 30 sticks 

FanDetox este un produs dezvoltat de cercetătorul coreean, Song He Bok, pentru a contribui la refacerea şi protecţia ficatului împotriva acţiunii toxice a alcoolului, medicamentelor, hranei procesate tehnologic şi împotriva altor substanţe nocive. La baza produsului se regăsesc numai extracte vegetale. Kaki, fructele de goji, coaja de mandarină, seminţele de hrişcă, germenii de soia – toate exercită asupra sănătăţii o acţiune de însănătoşire rapidă şi eficientă.

Compoziţie: Extract din fructe de kaki, extract din fructe de goji, extract din coajă de mandarine, extract din hrişcă de cultură, extract din gemeni de soia, dextrină, acid ascorbic, excipienţi.

Contribuie la reducerea nivelului de colesterol, profilaxia degenerescentei grase a ficatului, adjuvant în intoxicatii alcoolice si de alt tip, în sindromul de mahmureala.

PROPRIETĂŢI

• contribuie la protecţia ficatului împotriva acţiunii toxice a alcoolului, medicamentelor, alimentelor de proastă calitate şi altor substanţe nocive

COMPOZIŢIE

Kaki

• sursă de zaharuri vegetale cu asimilare rapidă - glucoză şi fructoză, necesare pentru formarea glicogenului în ficat.
Fructul de kaki este mai bogat, după conţinutul de substanţe nutritive, decât strugurii şi smochinele. Reprezintă o sursă de vitamine: С, Р, А, acizi malic şi acetic, substanţe minerale şi, cel mai important, zaharuri vegetale cu asimilare rapidă – glucoză şi fructoză – pentru creşterea resurselor vitale ale organismului. Aceste zaharuri fiind necesare pentru formarea glicogenului în ficat şi susţinerea cu energie a acestuia.
Fructele de goji

Fructele de goji îmbunătăţesc procesul de digestie, exercită efect de fortifiere generală, antioxidant şi tonifiant.

• conţin betaină, care contribuie la producţia enzimelor aclooldehidrogenaza şi aldehiddehidrogenaza, cu rol de normalizare a formării fierii şi schimbului de lipide în ficat, asigură neutralizarea substanţelor toxice, inclusiv a metaboliţilor alcoolului.

Coaja de mandarine

• conţine o mare cantitate de flavonoizi, care accelerează procesul de scindare a lipoproteinelor cu densitate joasă şi aduc la parametri normali nivelul colesterolului total.
Extractul din coajă de mandarine conţine o mare cantitate de flavonoizi cu acţiune antisclerotică. Pătrunzând în organism, flavonoizii accelerează procesul de scindare a lipoproteinelor cu densitate joasă şi stabilizează nivelul de colesterol, protejând vitamina C împotriva degradării prin oxidare.

Hrişca, soia

• surse de flavonoizi, acizi organici, lecitină, care exercită acţiune favorabilă asupra sistemelor digestiv, cardiovascular şi nervos, contribuie la refacerea ţesuturilor lezate ale ficatului Dextrina

• produs cu asimilare rapidă din scindarea parţială a polizaharidelor: amidon, glicogen. Este o rezervă energetică cu mobilizare rapidă pentru hrănirea şi creşterea funcţionalităţii celulelor hepatice.

Soia este bogată în substanţe biologic active precum: proteine, vitamine (Е, РР, H, grupa В), minerale, lecitină, fibre alimentare.

Vitamina C este un participant necesar al sintezei de colagen, întăreşte pereţii vaselor, împiedicând depunerea formelor oxidate de colesterol, protejează organismul împotriva toxinelor.

«FanDetox» oferă susţinere în diverse afecţiuni, îmbunătăţind starea de sănătate: 
• în hepatite, hepatoză grasă etc.; 
• în intoxicaţii scindează în mod activ produsele toxice în hepatocite; 
• îmbunătăţeşte metabolismul grăsimilor, reducând nivelul de colesterol din sânge; 
• această băutură vegetală unică contribuie la neutralizarea efectului de mahmureală şi tuturor simptomelor neplăcute ale acesteia: slăbiciunea generală, durerea de cap, greaţa, tremuratul, tahicardia, transpiraţia excesivă, insomnia.