Spirulina Powder

 Forma de prezentare: 225g pulbere

Forma de prezentare: 450g pulbere

În prezent, în condiţiile unui ritm alert al vieţii şi al alimentaţiei care deseori este neechilibrată, spirulina reprezintă o super-hrană naturală, care furnizează organismului substanţele nutritive echilibrate într-un mod optim, fiind un real sprijin in refacerea forţelor şi cresterea vitalitatii organismului.

Produsul „Spirulina Powder” este obtinut din alga spirulina pur ecologica în proporţie de 100%, care conţine o mare cantitate de substanţe benefice armonios imbinate, corespunde celor mai înalte standarde de calitate. Prin compozitia sa unica, Spirulina contribuie la intarirea sanatatii şi creşterea caracteristicilor vitale ale organismului.

Acţiunea componentelor active

Denumită si „nutrientul viitorului”, spirulina, conţine o cantitate imensa de substanţe necesare organismului, incluzand aici: proteinele, vitaminele, mineralele şi pigmenţi vegetali. Conţinutul de proteine de calitate superioara din spirulină ajunge pana la 60-70%, avand grad de asimilare metabolică cu 85-95% mai mare faţă de proteinele din carne, care se asimilează doar în proporţie de 20%.

Acidul gamma-linoleic (AGPN omega-6) este important pentru dezvoltarea fizică şi intelectuală, participă la formarea de prostaglandine, necesare in profilaxia afecţiunilor cardiace, afecţiunilor autoimune, artritelor.

Clorofila este o sursă de fier organic, care se asimilează de către organismul uman mai bine decât fierul din spanac sau alte pante. Este, totodată, un excelent antioxidant, care curăţă organismul de reziduuri şi metale grele.

Tirozina, denumită si „elixirul tinereţii”, încetineşte procesele de îmbătrânire ale organismului.

Acidul glutamic este un neuromediator care transmite impulsurile în sistemul nervos central, activizează capacităţile intelectuale, exercită o acţiune psihostimulatoare moderată, fiind utilizat de către celulele creierului în calitate de sursă de energie. Reduce oboseala si depresiile. Această microalgă trebuie introdusă în alimentaţia zilnică a persoanelor vârstnice, persoanelor supuse unui efort fizic şi intelectual intens, sportivilor, persoanelor care au suferit intervenţii chirurgicale sau alte acţiuni nefavorabile asupra organismului. Sportivii de talie mondială utilizează spirulina zilnic pentru creşterea rezistentei fizice si a performanţelor . Ministerul Sportului din Cuba a introdus spirulina în alimentaţia sportivilor încă înainte de Jocurile Olimpice din anul 1996.

S-a demonstrat stiintific că Spirulina reduce în mod eficient nivelul de colesterol din sânge şi cel al lipoproteinelor cu densitate joasă, normalizează schimbul de lipide, împiedicând apariţia aterosclerozei hipertoniei, bolii cardiace ischemice etc. Continutul său crescut de fier în formă biodisponibilă, de vitaminele B12 şi E, de acid folic asigură prevenirea anemiilor si afecţiunilor tractului gastrointestinal. Existentă in spirulină, provitamina A (beta-carotenul), contribuie la întărirea sistemului imunitar, creşte funcţia de barieră a mucoaselor, producţia şi activitatea leucocitelor, care asigură protecţia organismului împotriva diverselor infecţii.

Compozitie:  spirulina pulbere 100%.

Produsul „Spirulina Powder” este un supliment extrem de benefic la raţia alimentară în caz de:

• insuficienţă de vitamine şi minerale;
• afecţiuni cardiovasculare;
• anemii;
• afecţiuni ale tractului gastrointestinal;
• surplus de greutate, diabet;
• slăbirea imunităţii.