Spirulina comprimate

 Forma de prezentare: 200 tablete

 „Spirulina Tablets” este un excelent produs pentru persoanele care vor să-şi îmbunătăţească starea generală de sănătate, să-şi controleze greutatea, să-şi purifice organismul şi să-şi intensifice vitalitatea.

Spirulina este o alga verde-albastruie, bogata in substante nutritive de inalta calitate, indeosebi in proteine (65-72%) si betacaroten. Spirulina contine pigmenti vegetali importanti, inclusiv clorofila si ficocianina, vitamine din grupa B, fier, magneziu, seleniu, enzime, acizi nucleici, acid linolenic si linoleic. Spirulina este una din sursele importante de vitamina B12. Clorofila aduce oxigen in celulele organismului si in acelasi timp asigura detoxifierea acestuia de metale grele si toxine. Ficocianina este un puternic antioxidant.

Vitamina B12 - este indispensabila in sinteza elementelor figurate sangvine. Carenta acestei vitamine poate fi una dintre cauzele de paliditate a tenului si caderea parului. Datorita acestui fapt Spirulina se recomanda a fi administrata pentru mentinerea unui ten sanatos, si pentru fortificarea si infrumusetarea parului.

Spirulina este cultivata dupa o tehnologie special elaborata, in conditii ecologice si este prelucrata conform unor inalte standarde de calitate.
Spirulina contribuie la o imbunatatire a starii generale a organismului. Este recomandata tuturor categoriilor de varsta: copii, tineri, adulti si varstnici. Inlatura oboseala si contribuie la mentinerea unui tonus ridicat.

 Acţiunea componentelor active

Membranele spirilinei sunt compuse din mucopolizaharide „moi”, de aceea organismul uman digeră şi asimilează uşor proteinele superioare ale acestei microalge (în proporţie de peste 60%), care conţin toţi aminoacizii necesari omului, inclusiv cei 8 aminoacizi esentiali. În comparaţie cu produsele de origine animală, care conţin o mare cantitate de grăsimi, în spirulină se regăsesc doar 5-6% grăsimi, reprezentate în general de acizi graşi polinesaturaţi, foarte preţioşi pentru organismul uman. Printre aceştia se regăsesc acidul linoic şi gamma-linoleic, cel din urmă putând fi regăsit în natură doar în laptele matern Mai mult decat atât, spirulina este cea mai bogată sursă naturala cunoscută in vitaminele A, B12, E şi F. În 10 g de spirulină se regasesc 3 doze zilnice recomandate de vitamina B12. Deficitul de ciancobalamina (vitamina B12) se observă la persoanele de peste cincizeci de ani, la vegetarieni, la gravide, la fumătorii incorigibili, la persoanele care suferă de afecţiuni ale tractului gastrointestinal. Insuficienţa de vitamina B12 se manifestă prin slăbiciune, oboseala crescută, reducerea capacităţii de muncă, scăderea memoriei, dereglări ale ciclului menstrual.

Spirulina contine totodata o gama variata de substanţe minerale şi microelemente. Trebuie menţionată prezenta în cantitate importantă a antioxidanţilor, cum ar fi beta-carotenul, seleniul şi germaniul, fapt ce face ca spirulina să contina de 5 ori mai mult fier decât drojdia de bere sau mărarul.

Administrarea spirulinei timp de o lună sporeşte în mod semnificativ tonusul, normalizează tensiunea arterială, contribuie la îmbunătăţirea proceselor schimbului de substanţe, la creşterea rezistenţei nespecifice a organismului, exercită acţiune antitoxică şi antianemică.

Compozitie:  spirulina - 500 mg.

Consumul produsului „Spirulina Tablets” este un remediu eficient şi preventiv în caz de:

• insuficienţă de vitamine şi minerale;
• anemii;
• surplus de greutate;
• afecţiuni ale tractului gastrointestinal;
• ateroscleroză şi manifestări asociate.

Nu contine: grasimi si sodiu, conservanti si ingrediente artificiale.

Mod de administrare: ca supliment alimentar cate 6 tablete pe zi.

Contraindicatii : nu exista