Programul 2 Colo-Vada Plus

Forma de prezentare: 14 pachetele Nr.1, 8 pachetele Nr.2, 6 pachetele Nr.3 si 16 pachetele Colo-Vada Mix   

Este un program unic, pe etape, de dezintoxicare a organsimului. Componentele vegetale selectate atent permit eliminarea reziduurilor si toxinelor acumulate in organism. Programul Colo-Vada Plus este calculat pentru 14 zile si include 3 etape, aflate in deplina armonie cu functiile tipice ale organismului,  de aceea nu creeaza practic disconfort pentru un mod de  viata obisnuit.

Programul Colo-Vada Plus  este un mijloc simplu, dar eficient de creare in organism a unui mediu intern sanatos pe calea eliminarii reziduurilor din tractul digestiv, din intestinul gros si din organism in intregul sau.
Programul se bazeaza pe ingredientele din prafurile Colo-Vada. In ansamblu, aceste ingrediente curata tubul digestiv, fapt care are o mare importanta pentru imbunatatirea sanatatii.

Produsele, care intră în compoziţia „Program 2 Colo-Vada Plus”, exercită asupra organismului următoarele acţiuni benefice:

• detoxifiantă;
• laxativă;
• antihelmintică, antimicrobiană;
• stimulează peristaltismul intestinal;
• normalizează microflora tractului gastrointestinal şi procesul de digestie;
• întăresc organismul şi exercită acţiune antioxidantă.

 

Programul este alcatuit pentru trei etape:

 1. Pregatirea - 7 zile.
 2. Curatirea - 4 zile.
 3. Refacerea - 3 zile.

PREGATIREA

De la prima pana la cea de a 7-a zi inclusiv
Pentru prima etapa a Programului sunt destinate 14 pliculete Nr. 1, fiecare cotinand cate 10 tablete si capsule.

Mod de administrare:  zilnic continutul unui pliculet nr. 1, la micul dejun, si unul la masa de seara. Daca scaunul devine prea fluid, atunci luati numai o tableta de Cascara sagrada pe zi.
In aceasta etapa, organismul se pregateste de curatire, Substantele toxice sunt elimenate si transferate in intestinul gros. Organismul este asigurat cu substante nutritive, iar functionarea sa se normalizeaza.

Fiecare pliculet nr. 1 contine:

Ultimate - 1 tableta, de forma alungita, de culoare galbena.
Mega Acidofilus - 1 capsula de culoare crem.
Vitamina C (500 mg.) - 1 tableta, de forma alungita, de culoare crem.
Lucerna (Alfalfa) - 2 pastile rotunde, de culoare verde. 
Crusinul american (Cascara sagrada) - 1 pastila de forma alungita, de culoare maro (mai luminoase decat  pastilele din frunze de nuc negru).
Combinatia de plante nr. 2 - doua pastile, de forma alungita, de culoare maro deschis, cu striuri albe. 
Frunze de nuc negru (Black Walnut Leaves)  2 pastile de forma alungita, de culoare gri inchis.

Ultimate, complex de vitamine naturale si microelemente ce asigura echilibrul substantelor nutritive. Se administreaza pe intreaga durata a programului.
Vitamina C, antioxidant, este importanta pentru mentinerea rezistentei organismului fata de actiunea substantelor toxice care sunt eliminate in procesul de curatire. 
Mega acidofilus (fiecare capsula contine 1 miliard de bacterii lactobacillus acidophilus, acid caprilic, vegetable sterate, bioxid de siliciu) contribuie la mentinerea unui mediu bacterian normal in tubul digestiv.
Crusinul american, purgativ natural, actioneaza pentru calmarea intestinului gros.
Lucerna asigura organismul cu principalele minerale, vitamine este o sursa de clorofila (denumita „magazia de lumina solara"). Miscoreaza nivelul de colesterol sangvin, are actiune diuretica si antihemoragica.

Combinatia de plante nr. 2 este o combinatie de usturoi, trifoi rosu, cassia, salvie rosie si radacini galbenele canadiene. Aceste plante se foloseau, in mod traditional, pentru curatirea generala a organismului.

Frunzele de nuc negru sunt cel mai eficient mijloc natural pentru curatarea organismului de paraziti. Fiind bogat in mangan, nucul negru stimuleaza secretia bilei si deteremina un peristaltism normal al tubului digestiv.

CURATIREA – 4 zile
din ziua a 8-a pana in ziua a 11-a inclusiv

Pentru cea de-a doua etapa a Programului, sunt destinate 8 pliculete nr. 2 cu cate 8 tablete si capsule si 16 pliculete de praf Colo-Vada Mix, fiecare a 12 g de pulbere.

Mod de administrare: cate 1 pliculet de 2 ori pe zi (dimineata si seara). Se administreaza cocktail-ul din praful Colo-Vada Mix de 4 ori pe zi (la fiecare 3-4 ore). Nu se consuma nici un fel de hrana, cu exceptia sucurilor, a ceaiurilor usoare din plante si a apei plate. In stomac, praful se umfla si dispare senzatia de foame. Se bea minimum un pahar cu apa intre prafurile administrate. Daca apar probleme cu eliminarea scaunului, se poate face o clisma cu apa calda seara

Pregatirea cocktail-ului Colo-Vada Mix

Se toarna continutul pliculetului de Colo-Vada Mix intr-un pahar cu suc de fructe rece sau apa. Se amesteca cu grija si se bea rapid, apoi se mai bea inca un pahar de apa.

Important: Eficienta programului se amplifica daca la toate etapele de purificare este folosita apa de Coral, Coral-Mine. In zilele de 4 zile de post se recomanda sa se bea pana la 2,5-3 l apa pe zi.

Pe baza experientei in aplicarea Programului nr. 2 Colo-Vada Mix va recomandam:

 1. Se foloseste pentru dizolvarea prafului Colo-Vada Mix suc de fructe rece, dupa gust; astfel praful Colo-Vada Plus se bea mult mai usor si mai placut decat cu apa. Pentru cei care nu sunt alergici la citrice, sucul de portocale este cel mai indicat. Ideala este folosirea de sucuri proaspete (sucul de mere proaspat stors poate provoca meteorism peste masura a abdomenului, de aceea se recomanda a fi utilizat in forma diluata sau sa se renunte la el complet) fara adaos de zahar; sunt valabile si sucurile obisnuite la cutie. Folosirea apei coraliere sau a sucului cu adaos de HydraCel este considerata optima pentru dizolvarea prafului. Alegerea va apartine.
 2. Sucul sau apa cu care se dizolva praful trebuie sa fie rece pentru ca la folosirea apei calde praful Colo-Vada Mix se umfla atat de repede, incat este practic imposibil sa fie bauta, deoarece se formeaza o masa densa ca o gelatina.
 3. Praful Colo-Vada Mix se umfla chiar si in lichid rece, de aceea, turnand praful intr-un pahar cu suc sau apa rece, trebuie amestecat repede si, fara sa se mai astepte dizolvarea micilor firicele de praf, se bea repede cocktail-ul obtinut.

In etapa a doua are loc curatirea tubului digestiv pe baza puternicei umflari a prafului Colo-Vada si a formarii unei mase gelatinoase care poseda uimitoarea capacitate de a ingloba o mare cantitate de resturi alimentare invechite. Drept rezultat, materiile fecale pot fi usor eliminate din organism.

Fiecare pliculet nr. 2 contine:

Ultimate - 1 tableta.
Mega Acidofilus - 1 capsula.
Vitamina C (500 mg) - 1 tableta.
Lucerna (alfalfa) - 2 tablete.
Crusinul american (Cascara sagrada) - 1 tableta.
Combinatia de plante nr. 2  - 1 tableta.
Frunze de nuc negru (Black Walnut Leaves) - 1 tableta.

Compozitia prafului Colo-Vada Plus: seminte de patlagina (6,22 g), caolin (5,03 g), coaja de lamaie (0,49 g), lecitina (0,12), prune uscate (0,1 g), banana uscata (0,02 g), extract din radacina de lemn dulce (0,01 g).

Caolinul actioneaza ca un absorbant de toxine din tractul digestiv. Aceasta substanta extraordinara absoarbe  toxinele intr-o cantitate de 40 de ori mai mare decat propria cantitate! Caolinul favorizeaza eliminarea balastului din tubul digestiv si desprinde substantele intarite si acoperite cu mucoasa de pe peretii tubului digestiv.


REFACEREA – 3 zile

din ziua a 12-a pana la a 14-a

Pentru cea de-a treia etapa a Programului sunt destinate 6 pliculete nr. 3, fiecare cu cate 8 tablete si capsule.

Mod de administrare: zilnic 2 pliculete nr. 3; unul la micul dejun si al doilea la masa de seara.
Pentru revenirea la normal a sistemului digestiv, din cea de-a 12-a pana intr-a 14-a zi, se recomanda a se consuma numai legume crude sau fierte. Alimentele care contin proteine, cum ar fi ouale, carnea etc., trebuie readuse treptat in alimentatia zilnica, numai in portii mici, incepand cu ziua a 13-a.

Fiecare pliculet nr. 3 contine:

Ultimate – 1 tableta.
Mega Acidofilus – 2 capsule.
Vitamina C (500 mg) – 1 tableta.
Lucerna – 2 tablete.
Crusinul american – 1 tableta.
Enzimatic (enzime) – 1 capsula mica de culoare crem.

Enzimaticul (enzime care stimuleaza digestia) contine: proteine, glucide, lipide, maltaza, alfa-galactozidaza, pepti-daza, glucoamilaza, microclusteri, bromelina, celuloza, za-haroza, papaina, lactoza si ficoten. Aceste enzime digestive asigura o buna digestie dupa dieta de la etapa a doua, pe parcursul careia s-au consumat numai diverse sucuri.
Daca tubul digestiv se suprasatureaza si functiile acestuia sunt slabite, atunci Programul nr. 2 Colo-Vada Plus se repeta la fiecare 2 luni. In celelalte cazuri, pentru a asigura functionarea normala a sistemului digestiv se recomanda folosirea programului de doua ori pe an.

Rezultatul purificarii profunde se manifesta prin:

 • Se restabileste functionarea normala a ficatului, rinichilor, vizicii biliare;
 • Se curata pielea;
 • Se imbunatateste functia sistemului cardio-vascular;
 • Scade greutatea corpului incepand cu 2 kg si mai mult (nu este program de slabit);
 • Se reimprospateaza respiratia;
 • Se diminueaza alergiile;
 • Se amplifica functia glandelor sexuale;
 • Organismul se curata de paraziti (oxiuri, liamblii, nematode, cestode, etc);
 • Se restabileste imunitatea;
 • Considerabil se micsoreaza frecventa si intensitatea durerilor de cap;
 • Se imbunatateste functia articulatiilor;
 • Se mareste nivelul si resursele energetice ale organismului;
 • Trec mult mai usor bolile cronice;

 

Informatie adaugatoare la administrarea Colo-Vada Plus

Programul Colo-Vada Plus este utilizat de sute de mii de oameni, de cei care au grija sa mentina un mediu sanatos in organism, dind intr-adevar rezultate remarcabile. Desi programul in sine este simplu de administrat, ea are efect mare asupra organismului. Mai jos sunt aduse o serie de intrebari si raspunsuri care va ajuta consumatorul sa inteleaga unele reactii ale organismului sau unele mici complicatii care pot aparea.


1. Se recomanda oare sa efectuiez Programul Colo-Vada Plus, daca. . .

...in timpul acestei programe eu nu pot sta fara ca sa mananc?

Raspuns: Bineinteles ca efectul maxim il ve-ti primi daca in timpul celor 4 zile de post nu ve-ti manca, desi oricum ea este eficienta si merita infaptuita, chiar daca ve-ti si manca putin in timpul lui. Daca nu puteti sa fometati sau sunteti bolnav de diabet zaharat adaugati pe linga componentele programului si fructe, sucuri, legume care vor mentine nivelul zaharului necesar in singe.

... eu am colita sau diverticuloza?

Raspuns: Programul Colo-Vada Plus actioneaza destul de puternic asupra organismului, deaceea posibil sa asteptam unele discomforturi in acest caz. Daca patologia nu este intr-o stare avansata, se poate trece peste unele discomforturi. Insa daca situatia este de natura mai serioasa, atunci la etapa 1 a programului se poate micsora doza la jumatate, realizind aceasta etapa in 2 saptamani si nu in una cum este conform instructiunii, iar etapa a 2-a de realizat la fel in mod redus, fie se fometeaza 2 zile sau se beau mai putine pachetele de praf Colo-Vada Mix, in final ajustind dupa cum suportati.

...eu am constipatie cronica?

Raspuns: Programul Colo-Vada Plus va poate ajuta foarte mult, dar D-stra trebuie sa va straduiti sa atingeti nivelul normal al scaunului (golirea colonului) pana si dupa etapei de pregatire, pentru ca la etapa de purificare (a 2-a etapa) sa e poata realiza purificara si nu golirea prea rapida a colonului.

2. Statistica rezultatelor:

Eu efectuez programul Colo-Vada Plus si ...

70%
La a 4-a zi a celei de-a 2-a etape la mine foarte bine s-a curatat tractul gastro-intestinal, am eliminat tot felul de mucilagii, deseuri solide si simtcu adevarat o curatenie interioara.
Raspuns: Felicitari! Acest program functioneaza, si D-stra intr-adevar v-ati purificat profund organismul. Peste citeva zile va ve-ti simti liber, usor ca o pasare!

10%
Eu simt o greutate in stomac si din cind in cind am dureri de cap.
Raspuns: Continutul toxic al tractului gastro-intestinal poate fi cauza durerilor de cap sau a scaunului subtire. Refuzul, abtinrea de la cafea la fel poate fi o cauza a durerilor de cap, asa ca acesta ar fi de dorit sa se faca treptat. Programul Colo-Vada Plus lucreaza foarte bine, aparind rezultate pana si dupa efectuarea ei inca jumatate de an, peste ceva timp D-stra ve-ti simti efectul benefic al acestui program.

6%
La a 3-a zi a celei de a 2-a etape am simtit de parca cineva imi curata intestinele desi nu aveam scaun. 
Raspuns:  Da, intr-adevar ceva curata intestinul D-stra. Daca nu aveti scaun - beti mai multa apa si mai faceti si ceva exercitii.

5%
Scaunul meu este subtire, iar mirosul lui este insuportabil. 
Raspuns:  Posibil D-stra nu aveti nevoie de crusin, tablete care se contin in pachetelele Nr.2, acestea fiind un purgativ natural, destinat pentru ajustarea scaunului in timpul purificarii. Este evident ca toxinele si deseurile pot sa miroase foarte urit.

4%
Demult nu am avut scaun. Simt de parca voi exploda.

Raspuns: Nu va alarmati, inca nimeni nu a explodat. O doza dubla de crusin, mai multa apa si niste exercitii. Efect neaparat va fi!

4%
Eu am efectuat intreaga programa, insa nimic nu am simtit, n-am observat nimic neobisnuit.

Raspuns:Asa ceva este posibil, daca D-stra sunteti tinar si aveti organele interne foarte curate, sau, invers - suntei foarte intoxicat si aveti foarte multe reziduuri (ceea ce este caracteristic pentru oamenii mai invirsta) si D-stra aveti nevoie sa mai treceti in ca un curs de purificare. Incercati peste 2-4 saptamani. Deobicei majoritatea trecind si al doilea curs au cele mai frumoase rezultate. Majoritatea toxinelor, metalele grele, ramasite de medicamente si substante chimice se elimina fara sa fie ceva observabil.

1%
Eu nu pot bea praful Colo-Vada Mix, am o senzatie de voma.
Raspuns: Posibil, D-stra nu corect dizolvati praful, Inca o data atent cititi instructiunea de dizolvare a prafului (coctail). Sa atrageti atentia la aceea ca apa sau sucul in care dizolvati trebuie sa fie rece si suspensia se face si se bea repede.

Conditii de pastrare: la loc uscat si racoros. A nu se lasa in baie sau congelator.