Aloemannan

Forma de prezentare: 60 capsule  

Aloemannan este un supliment alimentar unic, preparat din suc concentrat de aloe vera, uscat, cu adaos de microclusteri Flanagan.

Din cele mai vechi timpuri, sucul de aloe a fost folosit ca medicament pentru multe boli. Frunza de Aloe este deosebit de eficienta la arsuri si boli ale tractul gastrointestinal.

Aloemannan are un usor efect purgativ (dupa 8-10 ore de la administrare), are actiune colagena, amelioreaza apetitul, contribuie la normalizarea digestiei si absorbtia substantelor nutritive in sange, manifesta actiune antiinflamatoare si cicatrizanta, regenereaza in mod eficient tesuturile dupa arsuri. Preparatele pe baza de aloe poseda  actiune antivirala, previn aparitia herpesului, rujeolei, favorizeaza eliminarea elementelor radioactive si a metalelor grele din organism.

Aloemannan are o actiune general fortifianta si stimulatoare, favorizeaza refacerea organismului si actionarea acestuia impotriva bolilor infecto-contagioase.

Aloemannan stimuleaza procesele chimice din organism, contine polizaharide care joaca un rol important in structura si functiile membranelor celulare,  enzimelor si imunoglobulinelor. Are o actiune calmanta si de cicatrizare a mucoasei tractului gastrointestinal.

Acest supliment alimentar favorizeaza cresterea  hemoglobinei, intarirea gingiilor, eliminarea din organism a toxinelor si a metalelor grele, are actiune analgezica.

Semintele de in care intra in componenta aloemannanei, contin pana la 40% ulei gras, 24% substante proteice, 6-8% mucus, precum si gliceride, glucide, acizi organici, fermenti, vitamina A. Mucusul semintelor are o actiune emolient si de invelire, inlatura actiunea iritanta a diverselor substante, patrunse in interior.

Lecitina este un remediu bun in tratamentul ficatului, afectiunile provocate de alcool. Micsoreaza continutul de colesterol.

Aloemannan se poate administra:

  • in cazul contuziilor sau a bolilor dermatologice (orice tip de plaga: piscaturi de insecte, arsuri, negi s.a.);

  • pentru imbunatatirea cresterii parului si marirea elasticitatii pielii;

  • in caz de ulcer gastric sau / si duodenal;

  • in astm bronsic;

  • in anemie;

  • la bolile de ochi (miopie, conjunctivita, intunecarea corpului cristalin).

Compozitie pentru o doza (2 capsule): aloe vera cu polizaharide dense 200:1, 300 mgaloemannana, carbonat de calciu, lecitina, faina din seminte de in, cazeinat de calciu, dioxid de siliciu, stearat de magneziu (fiecare capsula este echivalenta cu 28,3 g de suc natural de aloe vera).

Nu contine: drojdii, zahar, conservanti si ingredienti artificiali.

Mod de administrare: 2 capsule, o data pe zi, in timpul mesei.