Phyto-Cee

 

Forma de prezentare: 120 Tabelete

 „Phyto-Cee™” este o sursă naturală echilibrată de vitamina C, caroten şi plante unice din punct de vedere al conţinutului de acid ascorbic (fillantus, afine, citrice), care activizează forţele vitale ale organismului, creşte rezistenţa la infecţii, împiedică îmbătrânirea prematură.

Phyto-Cee este o sursă de vitamina C şi carotene, vitamine şi antioxidanti vitali, care nu sunt sintetizate în organism şi trebuie să provină din exterior.
Phyto-Cee este este forma nouă si îmbunătăţită a produsului Extra-Cee.

Phyto-Cee este o plantă unică in ceea ce priveşte conţinutul de vitamina C: Afina este boaba naţională a Statelor Unite ale Americii, iar phyllanthus - agriş indian provenit din Himalaya.

Componentele active ale produsului Phyto-Cee

     Principalele surse de vitamina C din produs sunt ascorbatul de calciu şi ascorbilul palmitat. Alegerea nu a fost întâmplătoare. Ascorbatul de calciu are acelaşi efect ca şi acidul ascorbic, dar nu irită mucoasa tractului digestiv, ceea ce este important atât pentru persoanele sănătoase cât şi pentru persoanele cu boli de stomac si duoden. Ascorbilul palmitat este o formă deosebită de grăsime solubilă a vitaminei C, care este în stare să pătrundă chiar în membrana celulelor şi să le protejeze de radicalii liberi.
     Phyllanthus, amalaki sau agrişul indian conţine cea mai mare canitate de vitamina C din toate plantele cunoscute (5-10 mg / g). Boaba mică care nu depăşeşte dimensiunea de 2cm în diametru conţine aceeaşi cantitate de vitamina C ca şi 2 portocale! În plus, conţine o enzimă numită SOD care are efect de întinerire a corpului. Acţiunea acestei enzime este deosebit de sporită atunci când este combinată cu vitamina C.
     În compoziţia boabelor mai intră şi acid nicotinic, caroten, vitaminele din grupa B, metionină, triptofan, uleiuri, tanin, acid galic, glucoză, albumină, calciu, fier, fosfor, cupru, o mulţime de flavonoide, taninuri şi pectină. Cu această compoziţie, planta are efect hepatoprotector şi antitoxic: curăţă ficatul prin eliminarea toxinelor şi acumulărolor de grăsime, elimină toxinele si metalele grele, stimuleaza regenerarea celulelor hepatice, are proprietăţi antibacteriene şi antivirale. 
     Afina este o excelentă sursă de vitamina C, are proprietăţi de creştere a imunităţii, previne răspândirea bacteriilor, îmbunătăţeşte performanţa mentală şi fizică. Romanii antici numeau boabele de afină "bile, încărcate cu  energie vitală." În ceea ce priveşte conţinutul de substanţe biologic active şi săruri minerale este una dintre cele mai utile fructe de pădure, şi este considerat pe bună dreptate - boaba naţionala a SUA. 
     Flavonoidelul sporeşte absorbţia vitaminei C din tractul gastro-intestinal. Impreuna cu vitamina C consolidează pereţii capilari, îmbunătăţindu-le impermeabilitate la bacterii, normalizează fluxul de sânge şi proprietatea de coagulare a sângelui. 
      Spirulina este un depozit de substanţe nutritive. Acestă algă albastru-verzuie este bogată în proteine, beta-caroten şi alte vitamine. Carotenul este implicat în reglarea creşterii şi dezvoltării organismului, contrubuie la reînnoirea ţesuturilor epiteliale şi este necesar pentru îmbunătăţirea vizibilităţii. Combinat cu vitamina C, protejează organismul de efectele cancerigene ale oxidanţilor agresivi şi inhibă procesul de îmbătrânire.

 Compozitie

• Vitamina С - 250,4 mg (ascorbat de calciu, palmitat de ascorbil)
• calciu (ascorbat de calciu) - 32 mg
• spirulina - 100 mg
• flavonoizi din citrice - 50 mg
• fillantus medicinal - 24 mg
• extract de afine - 0,5 mg
• excipienţi.

 

Consumul produsul „Phyto-Cee”:

• întăreşte sistemul imunitar;
• contribuie la producţia de colagen;
• întăreşte pereţii vaselor sanguine;
• îmbunătăţeşte aspectul pielii;
• protejează organismul împotriva infecţiilor;
• creşte vitalitatea.