MSM with Microhydrin

 

Forma de prezentare: 120 capsule  

Lipsa de sulf în organism se manifestă prin căderea părului şi instalarea durerilor articulare. Pentru a evita aceste probleme este necesar un aport suplimentar de sulf odată cu înaintarea în vârstă, întrucât s-a constatat scăderea concentraţiei acestui element pe măsura trecerii anilor. De un real ajutor în acest sens vă poate fi suplimentul alimentar biologic activ „MSM with Microhydrin”.

„MSM cu Microhidrină” este un produs natural creat pe baza unei forme biodisponibile de sulf natural, care se îmbină în mod reuşit cu microhidrina – un antioxidant puternic care inhibă acţiunea radicalilor liberi, protejează la maxim organismul chiar şi împotriva celor mai agresivi dintre ei. Produsul este necesar pentru susţinerea multor funcţii vitale ale organismului, profilaxia durerilor articulare şi îmbunătăţirea aspectului pielii.

Sulf biologic activ cu microhidrina

Metil-sulfonil-metanul (MSM) este o sursa de sulf organic, biologic activ si se prezinta sub forma unei substante fara gust si fara miros. El joaca un rol important in mentinere functiilor si formarea structurii organismului. Este o substanta nutritiva indispensabila. Cu toate ca este important pentru functionarea organismului,  el poate fi in cantitate insuficienta.
Sulful este necesar pentru asigurarea multor functii vitale ale organismului uman, fiind si parte componenta a oricarei materii vii. Sulful se afla, in principal, in tesutul muscular, dar si in creier, par, piele si oase. Este foarte important faptul ca el contribuie la neutralizarea substantelor toxice din organism, legandu-se de ele si formand compusi netoxici.

Sulful este necesar pentru dezvoltarea structurii organismului. El contribuie la cresterea tesutului osos si cartilaginos, a parului,  unghiilor, pielii si a tendoanelor. Impreuna cu alte componente, participa la formarea structurii, asigurarea elasticitatii si la refacerea tesuturilor conjunctive. Sulful este necesar si pentru biosinteza colagenului, proteina tesutului cartilaginos si a celui conjunctiv. El joaca un rol important in cresterea permeabilitatii membranelor celulare, avand ca scop final patrunderea substantelor nutritive in celula si eliminarea substantelor toxice din acestea.

Sulful participa in procesele de crestere, refacerea tesuturilor celulare ale diferitelor organe si in procesele de reinnoire a celulelor organismului. Pentru pastrarea structurii calitative a celulelor va fi necesara patrunderea permanenta in organism a substantelor vitale importante (in cazul dat, al sulfului).

El joaca, de asemenea, un rol important in metabolismul hidratilor de carbon, ceea ce are influenta asupra glicemiei in cazul bolnavilor de diabet. Deficitul de sulf poate duce la tulburarea sintezei de insulina. Introducerea suplimentului cu sulf organic, de exemplu cu MSM, poate favoriza nu numai activarea acestui proces, dar si scaderea consumului de insulina si stabilizarea glicemiei.

Sulful asigura stabilitatea proteinelor, intra in compozitia aminoacizilor nesubstituibili: metionina, cisteina, cistina si taurina care participa la sinteza proteinelor si a enzimelor. 
MSM, ca sursa de sulf biologic activ, este un supliment natural nepericulos obtinut din apa de mare. El nu duce la cresterea procesului cronic de formare a gazelor si a mirosului neplacut al corpului, intrucat nu provoaca efecte colaterale, ce sunt, de altfel, caracteristice pentru alti compusi ai sulfului (incluzand mirosul neplacut si gustul).

Pielea este invelisul exterior al omului si al animalelor. Structura sa depinde in mod considerabil de proteina tesutului conjunctiv–colagenul. MSM asigura pastrarea sa in cantitate suficienta, favorizand regenerarea si refacerea pielii vatamate si cicatrizarea ranilor. In cazul deficitului de MSM in organism, pielea devine uscata, ridata, apar cutele. MSM activeaza cresterea parului si a unghiilor, intrucat el participa ca furnizor de sulf in sinteza cheratinei, proteina care se gaseste in cantitati mari in par si in unghii.

S-a stabilit ca MSM mareste bio-accesibilitatea vitaminei C si a altor substante nutritive care poseda insusiri antioxidante. Antioxidantii favorizeaza o mult mai eficienta functionare a sistemului imunitar, asigurand organismului posibilitatea de a se apara. MSM scade pragul de sensibilitate al organismului la alergeni, de aceea poate fi folosit la alergii. La persoanele care au folosit MSM, s-a remarcat o ameliorare considerabila a starii generale. Probabil aceste lucruri sunt legate de cresterea, sub actiunea MSM, a permeabilitatii peretilor celulari, ceea ce permite eliminarea din celule a substantelor toxice inainte de  a provoca reactii alergice. MSM nu are efecte secundare. In cazul aportului in cantitati mai mari decat ii sunt necesare organismului, el se elimina pe cale naturala, fara a produce rau.

MSM ajuta la ameliorarea situatiei in cazurile de:

  • artrite;

  • cistite;

  • cancerul glandei mamare;

  • cancerul intestinului gros;

  • constipatii;

  • boli autoimune;

  • migrene etc.

Compozitia: Metilsulfonilmetan (МSМ), vitamina С, microhidrină (carbonat şi citrat de potasiu, ascorbat şi sulfat de magneziu, siliciu, hidroxid de calciu, acid citric, manitol, ulei de floarea-soarelui, acid ascorbic, apă purificată ionizată), excipienţi.

Contraindicatii si efecte adverse: nu s-au depistat.