Microhydrin

 

Forma de prezentare: 60 capsule  

Microhidrina - cel mai puternic antioxidant recunoscut la ora actuala

Microhidrina este cel mai puternic antioxidant dintre cei cunoscuti la ora actuala. Neutralizeaza si anihileaza radicalii liberi formati in organism in procesul activitatii sale vitale. Cantitatea de radicali liberi creste in cazul consumului de grasimi, de zahar, in cazul patrunderii in organism a substantelor toxice si chimice, a aerului si apei poluate.

De aceea Microhidrina este deosebit de necesara locuitorilor din zonele defavorizate. Microhidrina amelioreaza caracteristicile substantelor biologice care inconjoara celulele: pH-ul, tensiunea superficiala si conductibilitatea specifica. Microhidrina poseda, de asemenea,  actiuni antivirale si antibacteriane.

Microhidrina favorizeaza:

  • imbunatatirea starii generale;

  • asimilarea eficienta a substantelor nutritive;

  • cresterea tonusului vital;

  • amplificarea resurselor energetice ale organismului;

  • imbunatatirea activitatii intelectuale;

  • incetinirea proceselor de imbatranire;

  • inlaturarea dereglarilor produse de actiunea distructiva a radicalilor liberi, prevenind dezvoltarea multor afectiuni cronice.

Radicalii liberi sunt molecule instabile extrem de toxice, care se formeaza sub influenta  stresului, pesticidelor, poluarii mediului inconjurator, a functionarii instalatiilor electronice si chiar in conditii naturale, pe parcursul desfasurarii proceselor biologice obisnuite din organism.

Radicalii liberi formati sunt substante active, dar instabile. In organism, ele se unesc cu o molecula stabila si ii rapesc un electron, rezultand un nou radical liber din molecula stabila, dar mult mai putin activ. Aceasta reactie  in lant duce la degradarea celulelor si, drept urmare, la dezvoltarea bolilor si la schimbari degenerative premature.

Cresterea cantitatii de radicali liberi este la baza a peste 80 de tipuri de afectiuni. Antioxidantii neutralizeaza radicalii liberi, cedandu-le cate 1 electron. Prin aceasta, antioxidantul devine el insusi un radical liber, dar  mai slab si se straduieste si el sa-si completeze electronul pierdut. Lichidele biologice din organismul nostru contin o oarecare cantitate de antioxidanti, iar suplimentele alimentare crescute contribuie la neutralizarea radicalilor liberi. Insa, alimentele cu nivel crescut de aciditate, stresul si poluarea mediului inconjurator maresc brusc continutul radicalilor liberi din organism. De aceea, organismul are nevoie de un antioxidant puternic. Cercetarile stiintifice au descoperit un asemenea antioxidant si obtinerea sa a devenit o realizare deosebita in protejarea sanatatii.

Antioxidantii actuali includ vitaminele C si E, beta-caroten, seleniu si OPC (oligomere proantocianidine) extrase din semintele de struguri si din scoarta de pin. Acesti compusi sunt constituiti din molecule mari, cu o structura complicata. Dar, indiferent de dimensiuni, fiecare molecula cedeaza numai 1 electron.

Lucrand la elaborarea unui antioxidant concentrat si puternic, savantul de talie mondiala, doctorul Flanagan, a analizat toate elementele chimice si a ajuns la concluzia ca cel mai mic, dar si cel mai raspandit element din Univers, hidrogenul, poate servi drept cea mai concentrata sursa de energie antioxidanta.

Fiecare capsula de Microhidrina contine mii de nanoclusteri imbogatiti cu hidrogenul bioxidului de siliciu, adica compusi ai bioxidului de siliciu si ai atomilor de hidrogen, modificati, astfel incat pe invelisul lor exterior se gaseste un electron suplimentar cu o legatura slaba. Acest electron este cedat usor pentru neutralizarea radicalilor liberi. Intrucat hidrogenul este cel mai mic dintre elementele cunoscute, fiecare capsula de Microhidrina poate furniza mii de  electroni de acest tip. Aceasta este unica forma de antioxidant care, in procesul de pierdere a electronului, nu se transforma intr-un radical liber, ci se descompun in substante nutritive asimilabile – potasiu, magneziu, hidrogen, apa si siliciu.

Microhidrina este capabila sa structureze apa si lichidele din organism. Ea scade presiunea extracelulara a apei, contribuind la hidratarea mai eficienta a celulelor si tesuturilor, lucru foarte important pentru intarirea functiei celulare. S-a demonstrat ca la copii, nivelul intracelular este mai mare decat la adulti, de aceea, microhidrina are un rol important in prevenirea proceselor de imbatranire a organismului. Microhidrina este un stimulator universal si absolut sigur pentru producerea de energie in organism. La administrarea de Microhidrina, in celule se produce sinteza activa a ATF- ului, molecula care furnizeaza energie tuturor proceselor biochimice care se desfasoara in celule. O astfel de cantitate suplimentara de energie poate fi directionata spre refacerea moleculelor degradate, dar si spre sinteza altora noi, ceea ce asigura accelerarea proceselor de refacere si vindecare a celulelor vatamate si in mod corespunzator a tesuturilor. Aceeasi energie insa poate fi indreptata spre normalizarea proceselor metabolice, lupta cu microorganismele patogene si cu bolile cronice. Astfel se poate spune ca in conditiile consumului suficient din toate substantele nutritive necesare, Microhidrina stimuleaza procesele de autorefacere din organism, contribuind la vindecarea multor boli, printre care si a celor cronice.

Compozitie: fiecare capsula contine 250 mg de microhidrina (nanoclusteri, faina de orez, ulei de orez).

Mod de administrare: cate o capsula pe zi in timpul mesei. Treptat se poate mari doza la cate 1 capsula de 2 ori pe zi.