Coral Frunze de Nuc Negru

 

Forma de prezentare: 100 tablete

Consumul produsului "Coral Black Walnut-Frunze de nuc negru" exercita urmatoarele efecte benefice:

  • antihelmintic;
  • antibacterian;
  • antiinflamator;
  • usor laxativ;

Helmintii reprezinta o grava si de cele mai multe ori subestimata, problema de sanatate. În Federatia Rusa numai în ultima perioada au fost depistate 813.000 persoane infectate cu diverse boli parazitare; din care – 681.000 (83,8%) sunt copii cu varsta mai mica 14 ani. Helmintozele decurg în forma extrem de acuta si pot provoca complicatii serioase ale starii de sanatate. Tinand cont de aceste aspecte, este recomandabila, în scop profilactic, urmarea de 2 ori pe an a unei cure de dehelmentizare si curatare a organismului. Cea mai indicata este deparazitarea cu ajutorul remediilor naturale, în categoria carora se încadreaza si “Coral Black Walnut” - un remediu cu efect antihelmintic, antibacterian, antiinflamator. În compozitia produsului se regasesc componente naturale active (nuc negru, pelin, coral maruntit), care va vor fi de ajutor în cazul invaziilor helmintice (acute si cronice), afectiunilor tractului gastrointestinal, în perioada curelor de slabire sau de însanatosire a organismului.

Actiunea componentelor active

Pericarpul si frunzele de nuc negru – reprezinta o sursa de substante tanante (25%), acizi organici, cumarine, glicozide, flavonoizi, uleiuri eterice (pana la 0,03%), vitaminele C, B1 si P (pana la 30% din necesarul zilnic), saruri minerale si extrem de pretioasa substanta juglonul. Pericarpul contine mult mai mult juglon decat frunzele sau alte parti ale plantei. Juglonul exercita o pronuntata actiune antimicrobiana, atat fata de bacteriile gram-pozitive, cat si fata de cele gram-negative, precum si fata de ciupercile patogene din clasa Candida. Exercita actiune de normalizare asupra activitatii intestinale, contribuind la formarea unui scaun moale. Pe langa juglon, nucul negru contine flavonoizi si tanine, care manifesta proprietati antioxidante, antiinflamatoare si spasmolitice. Aceste substante reduc în mod substantial iritatia mucoaselor lezate, accelerand vindecarea acestora.

Pelinita. Medicii antichitatii îi atribuiau plantei o putere miraculoasa, numind-o «mama tuturor plantelor». În evul mediu, aceasta iarba era utilizata sub forma de tinctura în cazuri de meteorism, dereglari digestive sau intoxicatii, afectiuni gastrice. Astazi pelinita este un popular remediu cu efect colagog, utilizata cu succes pentru cresterea apetitului si reglarea activitatii tractului gastrointestinal. În combinatie cu nucul negru, pelinita exercita actiune antihelmintica, împiedicand înmultirea nematodelor si oxiurilor. Coralul maruntit este un sorbent natural. Absoarbe substantele toxice si contribuie la eliminarea acestora din organism.

 
Compozitie: Frunze de nuc negru, coral maruntit,extract de pelinita, excipienti.