Coral Chlorella

 

Forma de prezentare: 180 capsule

„Coral Chlorella” este un produs dezvoltat pe baza microalgei chlorella, care se deosebeste printr-o compozitie biologica unica, prin proprietati antioxidante si detoxifiante, prin capacitatea de a optimiza activitatea sistemului imunitar si procesul digestiv.

Din punct de vedere al valorii nutritive, alga unicelulara chlorella nu este mai putin valoroasa decat carnea sau cerealele. Continutul de proteine din chlorella este de peste 50% in comparatie cu cele 12% continute in grau, datorita  citoplasmei sale care este alcatuita pe jumatate din proteine.

Conform cercetarilor efectuate de catre biochimisti, chlorella este o excelenta sursa de proteine pentru persoanele care nu pot sau nu doresc sa introduca in alimentatie  carnea. Chlorella contine  beta-caroten, vitamine (В9, В12, Е, С), aminoacizi si substante minerale, ceea ce reprezinta un complex de componente necesare pentru o alimentatie echilibrata.

Cercetarile savantilor americani au evidentiat proprietatile detoxifiante ale algei chlorella. Conform rezultatelor obtinute, eliminarea din corp a pesticidelor, elementelor grele, precum uraniul, mercurul, plumbul se intensifica in cazul administrarii algei chlorella. Efectul extraordinar se datoreaza factorilor de crestere din compozitia algei, care apara celulele impotriva actiunii diverselor substante toxice.

Chlorella se deosebeste de restul algelor prin rezerva crescuta de clorofila. S-a stabilit ca microalga contine de 5-10 ori mai multa clorofila decat spirulina sau lucerna. Clorofila este extrem de eficienta in combaterea anemiei: patrunzand in circuitul sanguin, ea suplimenteaza sangele cu oxigen si se transforma in hemoglobina.

Chlorella exercita actiune benefica asupra procesului digestiv datorita normalizarii secretiei sucului gastric si este o resursa nutritiva pentru microflora benefica, stimuland cresterea acesteia. Materialul fibros din care sunt formati peretii celulelor algei imbunatateste functiile intestinului, combate indigestia si exercita actiune cicatrizanta. Complexul de acizi nucleinici, aminoacizi si peptide care se gasesc in compozitia acestui material, raspunde de procesul antimutational in tesuturi si refacerea acestora.

Chlorella contribuie la stimularea factorilor de protectie ai organismului, la procesul de producere al proteinei antivirale – interferonul, exercita actiune benefica impotriva citomegalovirusului si virusului Epstein-Barr. Datorita acestor proprietati anihilieaza multe infectii.