Combinaţia de plante No. 7

 

Forma de prezentare: flacon cu 100 comprimate  

Helmintozele reprezintă cauza multor afecţiuni. Helminţii sunt paraziţii care ajung întâmplător în organismul uman şi îi afectează starea de sănătate conducând şi la acutizarea dereglărilor deja existente. Cele mai dese manifestări ale invaziilor helmintice sunt disfuncţiile gastrointestinale, dereglările scaunului, durerile de burtă, meteorismul, scăderea apetitului, dereglarea somnului nocturn, scrâşnirea dinţilor (bruxism). Helminţii înrăutăţesc activitatea sistemului imunitar, inhibă microflora intestinală normală şi slăbesc imunitatea locală a tracului gastrointestinal. Astfel, se reduce cantitatea de bacili intestinali „benefici” şi creşte cantitatea de bacterii care nu fermentează, crescând flora cocică. Se dezvoltă astfel disbacterioza, pe fondul căreia se acutizează dereglările funcţionale ale tractului gastrointestinal şi problemele alergice, apar modificări secundare (reactive) ale ficatului, cailor biliare şi pancreasului. În medicină se consideră că prezenţa helmintilor conduce cert la dereglarea avansată a activităţii normale a organismului. Datorită efectelor sale negative cumulate este foarte importantă prevenirea şi combaterea helmintozei.

În acest sens puteţi apela cu încredere la ajutorul produsului „Combination Seven”, în compoziţia căruia sunt incluse plante care posedă acţiune antihelmintică, antibacteriană şi antiinflamatoare.

Scop antiparazitar

Aceasta combinatie de plante contribuie la curatirea tractului gastro-intestinal si de viermi si paraziti. Este si un laxativ slab in cazuri de constipatie cronica. Are actiune antiinflamatoare si antibacteriana.

Usturoiul este anti parazitar, antimicotic. Contine o cantitate mare de fitoncide, datorita carora poseda o actiune antibacteriana si antivirotica. Mareste imunitatea. Faciliteaza procesul digestiv datorita elaborarii de acid clorhidric gastric, si a bilei, previne procesele de putrefactie si fermentatie intestinale.

Frunzele de nuc negru au actiune antiparazitara, este eficace in privinta stadiilor intermediare de dezvoltare a formelor adulte de helminti. Este utilizata in caz de pecingine, exeme, diateza exudatica, psoriazis, piodermie, alergoze, acnee, in unele forme de tuberculoza de piele, tuberculoza laringiana, limfadenita tuberculoasa. Mai are actiune bactericida, faciliteaza regenerarea plagilor, ulcerelor partilor inghetate, opreste hemoragiile hemoroidale, intareste dintii si gingiile.

Quassia amara este un copac veşnic verde, care creşte în America de Sud. Scoarţa albă a copacului conţine diterpena cassiina, substanţe tanante, alcaloizi şi tanine, care stimulează activitatea vezicii biliare şi a ficatului, scad durerile la nivelul tractului gastrointestinal, reduc formarea de gaze în intestin, normalizează digestia. Se utilizează în calitate de remediu tradiţional cu acţiune gastrică şi antihelmintică. Coaja de kasia este cunoscuta ca si laxativ, purifica intestinele de substantele balaste, si nu provoaca disconfort.

Dovleacul este un produs alimentar folositor, care şi-a găsit o largă aplicare atât în arta culinară, cât şi în medicină. Seminţele plantei abundă de proteine, fitosterine, acizi organici, vitamine din grupul B și E, carotenoizi etc. Dovleacul este sursa aminoacidului cucurbitina – rar întâlnit în natură, capabil să distrugă helminţii de tip tenie (de vită, porc, pitică, mare) şi cei cilindrici - nematodele. De aceea, dovleacul este recomandat pentru o dehelmentizare sigură şi eficientă. S-a observat, de asemenea, că extractul de dovleac îmbunătăţește funcţia intestinală în constipaţie, creşte diureza şi eliminarea clorurilor din corp, fără a exercita acţiune iritantă asupra ţesutului renal, are acţiune benefică în colite.

Se prezinta sub forma de tablete (100 tablete intr-un flacon) si sub forma de tinctura (in flacoane de 29 ml).

Compozitia tabletelor: Usturoi de cultură, frunze de nuc negru, frunze de cassia, calciu (fosfat), excipienţi.

Compozitia tincturii: usturoi, coaja de la nuc negru, coaja de casia radacina galbena.

Mod de administrare: se dizolva 1 tableta intr-un pahar de apa fierbinte si se bea ca un ceai sau se toarna 10 picaturi de tinctura intr-un pahar de apa, se amesteca si se bea.

„Combination Seven” exercită următoarele acţiuni:

• antihelmintică;
• antimicrobiană, antibacteriană;
• laxativă;
• colagogă;
• intensifică peristaltismul intestinal.