Combinaţia de plante No. 6

 

Forma de prezentare: 100 tablete

„Combinaţia de plante №6” este o combinaţie echilibrată de plante medicinale, cunoscute pentru acţiunea lor asupra sistemului uro-excretor, ce posedă proprietăţi antiinflamatoare, antibacteriene şi diuretice. Compoziţia de plante este eficientă în afecţiuni ale rinichilor şi căilor urinare, combate procesele inflamatorii, inhibând acţiunea bacteriilor patogene, creşte diureza.

Scop - profilactic in bolile  renale si a cailor urinare

Este o combinatie de plante ce contribuie la eliminarea pietrelor din rinichi si din vezica urinara. Actioneaza ca mijloc diuretic si antiinflamator, scade nivelul colesterolului din sange. Are si actiune antibacteriana este utilizat in tratamentul complex al infectiilor urinare. Normalizeaza permeabilitatea capilarelor renale.

Frunzele de basorma sunt diuretice, stimulatoare ale tractului urinar, se utilizeaza in cistite, nefrite, uretrite. Are actiune antiseptica expresiva.

Radacina de patrunjel este foarte eficace in afectiunile renale si ale vizicii urinare, are actiune diuretica, tonifiaza peretii vizicii urinare. Se utilizeaza in edemele cu natura diversa.

Matasea de porumb are actiune diuretica, opreste hemoragiile, elimina bila, si are actiune antiinglamatoare. Se utilizeaza in afectiunile cailor urinare, edemele de provienenta cardiaca, afectiunile hepatice si ale ducturilor biliare.

 Lucerna din compozitie furnizeaza organismului vitaminele A, D, K si grupa B, este bogata in proteine, microelemente previne hemoragiile, ameliorand coagularea sangelui. Poseda actiune antiinflamatoare.

Uva ursi are actiune antiseptica, in infectiile renale si ale cailor urinare, un efect laxativ slab.

Fructele de ienupar dezinfecteaza caile urinare, mareste cantitatea de urina eliminata, accelereaza tranzitul intestinal, si secretia glandelor. Este eficace in caz de guta, reumatism, si alte dereglari metabolice.

 Poate fi administrat in caz de artrite, guta, icter, nefrita, hematita, edeme si alte boli.

Compozitia tabletelor: Frunze de strugurii ursului, iarbă de lucernă de cultură, frunze de buchu, fructe de ienupăr, mătase de porumb, frunze de pătrunjel creţ, calciu (fosfat), excipienţi.

„Combination Six” exercită următoarele efecte benefice în cazul afecţiunilor sistemului uro-excretor:

• antibacterian;
• antiinflamator;
• diuretic;
• spasmolitic.