Neitronik MG-03

 

  Neitronik MG-03: Dispozitiv pentru neutralizarea radiatiilor nocive ale telefoanelor mobile, radio, de statii portabile si cuptoare cu microunde

„Neitronik” este un dispozitiv de protecţie individuală împotriva emisiilor electromagnetice. Este destinat pentru calculatoarele personale, televizoare, telefoane mobile şi radio, cuptoare cu microunde, monitoare cu cristale lichide şi plasme. 

„Neitronik” reprezintă o antenă specială, având dimensiunile de 30x30x0,6 mm. Matricea de cristal a antenei posedă capacitatea deosebită de a absorbi şi transforma energia electromagnetică. Antena este excitată de emiţător, creându-şi propriul câmp, care, interacţionând cu câmpul emităţorului, transformă spectrul de emisii nocive într-o formă inofensivă pentru om. 

Dispozitivul scade până la un nivel inofensiv acţiunea sarcinii electromagnetice asupra organismului uman. În primele ore după instalare, dispozitivul slăbeşte intensitatea câmpului electromagnetic de aproximativ 2 ori (raportat la distanţa de la monitor) sau de 4 ori (raportat la suprafaţă). 

Modelul MG-03 
Neitronik MG-03 este destinat pentru protecţia utilizatorilor de telefoane mobile şi radio, de staţii portabile şi cuptoare cu microunde împotriva emisiilor electromagnetice dăunătoare. 
Acţiunea dispozitivului constă în neutralizarea acelei părţi a spectrului modulat al emisiilor tehnogene provenite de la echipamente, care posedă o capacitate mare de penetrare şi acţionează negativ asupra schimbului intercelular în organismul uman. Cercetările clinice ale dispozitivului „Neitronik” au demonstrat proprietăţile înalte de protecţie ale acestuia, dovedind ştiinţific scăderea acţiunii negative a emisiilor telefonului mobil asupra organismului uman de 3-5 ori. Principalul său avantaj comparativ cu dispozitivele similare îl reprezintă faptul că funcţionează numai în cazul în care echipamentul este pornit şi acţionează numai asupra câmpului electromagnetic, generat de echipamentul-emiţător. 

Neitronik este excitat de câmpul emiţătorului şi îşi creează propriul câmp în direcţia liniilor marcate de el. Interacţiunea celor două câmpuri permite modificarea semnalului emiţătorului, transformându-l în unul inofensiv pentru om. În acelaşi timp, calitatea imaginii pe monitor nu se diminuează şi nu se reduce distanţa de acţiune a mijloacelor de comunicare mobile. 

 Compania «Internationala Coral Club», este gata sa vina in ajutor oamenilor, celor care constiintizeaza rationalitatea si necesitatea de a folosi o protectie contra radiatiilor electromagnetice. Protectia personala de smogul (norii) electronici, care ne inconjoara acasa si la servici, in transport si in strada – acesta este neutralizatorul. El ajuta la diminuarea a actiunii daunatoare de iradiere electromagnetica cauzata de aparatele de uz personal si casnic asupra organismului uman.

In elaborarea acestui aparat cvazielectric, care se refera la o noua generatie de instrumente microelectronice, au luat parte invatatii Institutului de biofizica a Ministerului Sanatatii din Russia, Institutul de Medicina pentru situatii catastrofale, Ministerul Epidimiologiei si Igienei F.F. Erisman, Centrul Eniologic «Cvanta-Vega». Neutralizatorul este introdus in registrul «Mijloace de protectie personala» Ministerului Muncii si a dezvoltarii sociale Federatiei Ruse. A fost premiat cu Diploma de gradul I si medalia de aur la expozitia «Evrica» organizata in noiembrie 2004 la Bruxelle.

Ce este totusi Neutralizatorul?

Este un sistem de antene multifoliculare, acoperita deasupra cu o holograma. Simplu vorbind – un generator, care se alimenteaza cu radiatiile electromagnetice emise de aparate, formand in jurul sau un cimp electromagnetic care este cu mult mai putin ofensiv pentru organismul uman.

Cu trecerea fiecarei zi telefonia mobila devine mai ieftina, respectiv durata convorbirilor este mai lunga. Nici un birou, oficiu nu se poate bine organiza fara calculator, iar jocurile de calculator – sunt distractiile preferate ale copiilor. Si astazi cu greu, practic deloc nu ne putem inchipui viata fara televizor. Sa ne fie dar atunci toate aceste inventii si performante  ale tehnologiei sec. XXI –lea, doar de folos, sa ne aduca bucurie si viata confortabila, iar neutralizatorul companiei «Internationale Coral Club», sa stea strajer al sanatatii fiecaruia din noi, si ca un scut sigur sa ne apere de pericolul invizibil!


Cum functioneaza NEUTRALIZATORUL?

In timp ce functioneaza aparatele electronice asa cum sunt telefoanele mobile, calculatoarele si televizoarele, ele actioneaza foarte negative asupra legaturilor intercelulare ale creierului si sistemului nervos in intregime, prin crearea polarizarii haotice si schimb de faze a undelor electromagnetice, precum si toate undele electromagnetice modulate. Fizicienii denumesc aceasta, componenta energoinformationala a undelor electromagnetice.

Cimpul creat de NEUTRALIZATOR in jurul aparatului emitator inlatura aceasta iradiere energoinformationala, adica readuce haoticitatea undelor electromagnetice la una normala. Cu alte cuvinte NEUTRALIZATORUL – un generator, care se alimenteaza cu radiatiile electromagnetice emise de aparate, formand in jurul sau un cimp electromagnetic care este cu mult mai putin ofensiv pentru organismul uman.
Sa nu lasam neremarcata proprietatea NEUTRALIZATORULUI, cea de a se conecta si a functiona doar atunci cind aparatul emitator intra in regimul de functionare, altfel in rest timp ramanind inactiv, neavind efecte daunatoarea asupra organsmului.

Specificitatile NEUTRALIZATORULUI:

   1. Spre deosebire de alte aparate asemanatoare cu aceleasi destinatie NEUTRALIZATOR:
   2. Actioneaza nu asupra organismului uman, ci asupra fluzului de iradiere;
   3. Are caracteristici metrologice legate de nivelul cantitativ al eficientei de protectie;
   4. Are certificate egienice, protectie patentata, este introdus in registrul «Mijloace de protectie personala» Ministerului Muncii si a dezvoltarii sociale Federatiei Ruse.
   5. Incepe sa functioneze odata cu conectarea aparatului emitator si nu necesita vre-o sursa de alimentare.

Eficienta econimica a NEUTRALIZATORULUI:

   1. Diminuarea actiunii daunatoare ale razelor electromagnetice asupra organismului, mentine si pastreaza sanatatea utilizatorului, prin consecinta scade si cheltuielile pentru asistenta medicala si medicamente;
   2. Termen de garantie de 3 ani, termen de utilizare nu mai putin de 10 ani;
   3. Nu necesita cheltuieli in ceea ce priveste sursa de alimentare sau deservide tehnica ;
   4. Pret avantajos si accesibilitatea pentru un cerc larg de cumparatori.

Avantajele NEUTRALIZATORULUI:

   1. Produs ecologic pur, comod in utilizare;
   2. Nu s-au depistat actiuni daunatoare asupra organismului sau efecte adverse;
   3. Fiabil, sigur si deservire indelungata;
   4. Protejat de falsificare;
   5. Nu inrautateste calitatea ligaturii telefonice.