VitaStick

 

Design si principiul de lucru

Aparatul «VITASTIK» reprezintă un cilindru ermetic de oţel, demagnetizat într-un câmp magnetic al Pământului (know-how-ul dezvoltatorului), cu un turbulizator coaxat. Prin aspectul exterior seamănă cu un stilou obişnuit.

Principiul de funcţionare. Pentru a efectua prelucrarea necesară a apei acest aparat trebuie să fie plasat într-un container care conţine cel puţin 2 / 3 de lichid din lungimea sa. Apoi, în termen de 5-10 secunde trebuie de creat o mişcare de rotaţie care are ca efect „vârtejul pâlniei”. Direcţia de rotaţie nu contează. Rotaţia ar trebui să se facă pentru a asigura mişcarea de turbulentă a lichidului în recipientul în care se află şi pentru a asigura regimul de convecţie forţată a lichidelor din rezervor. În acest proces apa îşi modifică structura sa în fluxurile vortex (turbulenta lui Schauberger) şi în câmp magnetic rezonant capătă proprietăţile naturale ale apei „dezmorţite”. Toate procesele au loc la nivel ionic.

Condiţiile de funcţionare

Regimul de funcţionare este în limita temperaturilor de la 1° C la 95° C. Aparatul „VITASTIK” nu trebuie să fie congelat, transportat şi păstrat la aer liber şi în interior, la o temperatură mai mică de 1° C. Apa obţinută pe acestă metodă îşi pierde proprietăţile după îngheţare.

Aparatul «VITASTIK» nu ar trebui să fie plasat mai aproape de 1,5 metri de echipamente electrice de mare tensiune - pompe, generatoare, transformatoare, etc

Aparatul şi materialele utilizate în construcţii sunt permise Gossanepidnadzora autorităţilor ruse pentru utilizare în domeniul industrial şi în alimentare cu apă potabilă. (BMS 50.RA.02.369.P.000272.11.08 număr de 13.11.2008g.)

Termenul de utilizare în garanţie - 3 ani.