Cremă hidratantă pentru ten mixt şi gras

 

Forma de prezentare: crema 57 g

Crema hidratanta pentru ten gras si mixt
Crema pentru hidratarea echilibrata a pielii ce contine si factori de protectie solara.

Această cremă echilibrată pentru hrănirea şi hidratarea tenului mixt şi gras contribuie la însănătoşirea şi regenerarea acestuia, îi îmbunătăţeşte structura, îl protejează împotriva acţiunii distrugătore a razelor ultraviolete.

Echinaceea exercită acţiune protectoare şi antiinflamatoare, îmbunătăţeşte hidratarea celulelor pielii, protejând-o împotriva deshidratării şi descuamării, stimulează producţia de colagen şi elastină.

Alantoina şi pantenolul accelerează regenerarea celulelor pielii

Vitaminele A şi E previn îmbătrânirea prematură a pielii şi neutralizează radicalii liberi.

Colagenul - o componentă hidratantă activă, asigură elasticitatea şi fermitatea pielii, întăreşte ţesutul conjunctiv, posedă capacitatea de a lega şi de a absorbi apa într-o cantitate ce depăşeşte de 30 de ori propria sa greutate, asigurând astfel echilibrul optim de hidratare al celulelor pielii.

Acidul hialuronic posedă excelente proprietăţi hidratante. O singură moleculă de acid hialuronic este capabilă să reţină până la 1000 molecule de apă. Formează la suprafaţa pielii o peliculă invizibilă subţire, care menţine nivelul natural de hidratare, activizează procesele de respiraţie celulară, crescând tonusul pielii.

Pielea grasa si cea mixta au nevoie de hidratare si de protectie. Aceasta crema folosita in combinatie cu produsele de curatat fata, cu aerosol terapeutic pentru piele Skin Therapy Mist si cu Cellution-C reprezinta cel mai bun mijloc pentru dobandirea unui aspect placut al pielii. Crema hidrateaza excelent, favorizeaza vindecarea si regenerarea, amelioreaza structura pielii si o protejeaza de radiatiile ultraviolete.

Compozitie: apa purificata, gel de aloe, ulei de cunjut, stearat de glicerina, stearat de polietilenglicol 100, acid stearic, gliceril-stearat SE, ulei din tarate de orez, ulei de piersici, sorbitol, rasina bio-zaharidica, carbomer 940, pantenol, extract de alga marina rosie, gluco-oxidaza, lacto-peroxidaza, vitaminele A, E, Germal II Plus, oxid de zinc, dimethicone, ulei de menta, uleiuri eterice de orez, ulei de grapefruit, filtru pentru ultraviolete.


Mod de folosire: Se aplica dimineata si seara o cantitate mica de crema pe pielea curata a fetei, gatului si decolteului.