Loţiune tonică pentru toate tipurile de ten

 

Aerosol terapeutic pentru piele     

Forma de prezentare:  spray - 170 ml

Compoziţia atent selecţionată a loţiunii asigură o acţiune complexă, conferă elasticitate, prospeţime, hidratează şi hrăneşte tenul, îmbunătăţind aspectul acestuia.

Datorită proprietăţilor antioxidante, extractele de struguri, de lămâi protejează pielea împotriva acţiunii dăunătoare a factorilor nocivi din mediul ambiant, luminează, împiedică îmbătrânirea prematură. Uleiurile de mandarin şi portocal sunt excelente remedii tonifiante, regenerează şi activizează procesele de schimb, întăresc pereţii capilari, combat oboseala şi tensiunea. Extractul de ananas conţine bromelaină – o enzimă proteolitică, care dizolvă în mod activ celulele moarte de la suprafaţa pieli, combate iritaţia, exercită acţiune antiinflamatoare şi hidratantă. Algele marine şi proteina din boabele de soia cresc elasticitatea şi fermitatea pielii, extractul de mentă împrospătează şi calmează. Ciuperca Reishi îmbunătăţeşte rezistenţa, pielii, neutralizează radicalii liberi, exercită acţiune antialergică, accelerează regenerarea celulelor, hidratează tenul, redându-i tinereţea şi strălucirea.

Compozitie: apa purificata, gel cu aloe vera, poli-sorbat 20, extracte de struguri, lamaie, ananas, passiflora, alga rosie marina (A concina), menta, galbenele, proteine din boabe de soia, sorbit, Germal II Plus, ulei de mandarine si ulei de cuisoare.


Mod de administrare: dupa folosirea unui produs de curatare din seria Royal Botanica se pulverizeaza aerosolii pe fata si gat, se sterge cu un servetel moale sau cu vata, se aplica aerosolii inca o data si nu se mai sterge. Apoi se aplica Cellution-C si crema emolienta. Se poate folosi in orice perioada a zilei pentru a improspata machiajul sau pentru a creste tonusul pielii. Poate fi folosita si de barbati ca lotiune dupa barbierit.