Balsam hidratant pentru buze

 

 

Forma de prezentare: 4,8 g

Balsamul pentru buze pe bază de substanţe hidratante naturale posedă o uşoară aromă şi textură plăcută, fiind potrivit pentru toţi membrii familiei. Înmoaie şi hidratează pielea buzelor pentru timp îndelungat, previne apariţia ridurilor fine din jurul buzelor, exercită acţiune antimicrobiană şi antivirală, contribuie la regenerarea pielii, asigură protecţie împotriva fenomenelor meteo nefavorabile (vânt şi ger).

Uleiurile de jojoba, de sophora, ceara de albine împiedică deshidratarea, hrănesc şi protejează pielea împotriva vântului şi altor fenomene meteo nefavorabile, exercită acţiune de protecţie împotriva razelor UV.

Uleiul de cocos pătrunde foarte uşor şi rapid în piele, oferindu-i un efect catifelat şi formând, totodată, pe buze o peliculă de protecţie, care împiedică uscarea acestora. Are proprietăţi antimicrobiane şi antivirale.

Uleiul de arbore de cacao sau untul de cacao este bogat în vitamine, minerale şi acizi graşi polinesaturaţi. Regenerează şi stabilizează celulele din stratul superficial al pielii, împiedicând evaporarea umidităţii de pe suprafaţa acesteia, înmoaie foarte bine pielea buzelor, afectate de acţiunea vântului.

Uleiul de avocado este „uleiul frumuseţii”. Este bogat în lecitină, vitaminele A, B, D, E, K, PP, conţine acizi graşi. Hidratează şi hrăneşte pielea în mod eficient.

Uleiul de nuci de Kukui, extras din nucul de Hawai (hidratant cu calităţi rare), se absoarbe excelent în piele, conferindu-i catifelare.

Compoziţie: Ceară de albine, ulei de jojoba, de cocos şi de sophora, ulei avocado, unt de cacao, ulei de nuci de Kukui, ulei din tărâţe de orez, ulei de fenucul, de mentă, benzofenon-3, octil-metoxicinnamat, vitamina E, aromă.