Serul „Cellution-C”

 

Forma de prezentare: 30 ml  

Royal Body Care multi ani a investit in elaborarea unui sistem unic, fara echivalent pentru nutritia si tratarea pielii. Noul produs, cu formula imbunatatita Cellution - C cu nanoclusteri a devenit una din cele mai intrebate produse cosmetice.

Cellution - C cu nanoclusteri - este un super - ser, care este special creata pentru mentinerea santatii pielii. In compozitia sa intra 22 componenti vegetali activi, avind proprietati remarcabile de reintinerire si intretinere. Pielea incepe sa se restabileasca chiar din prima zi de utilizare. Ea va deveni mai neteda, sanatoasa si tinara cu zi ce trece.

 Serul „Cellution-C with NanoClusters” a fost conceput pentru tenul matur al celor mai pretenţioase doamne.

Compoziţia acestuia, aleasă cu multă acurateţe, asigură pătrunderea imediată şi completă în straturile profunde ale pielii a substanţelor active, care optimizează hrănirea, revitalizează, hidratează şi exercită efect de lifting. Utilizarea regulată a serului permite obţinerea unui rezultat eficient şi vizibil.

Cellution - C contine vitaminele А, С, Е, coferment Q-10, nanoclusteri si o compozitie de bogata de extracte vegetale. Substantele nutritive patrund in staturile profunde ale pielii, contribuind la insantosirea , netezirea ridurilor si activarea proceselor de regenerare.


Vitamina C este indispensabil pentru sinteza colagenului - proteina de structura a pielii. Totodata stimuleaza procesele regenerative ale pielii si protectia contra substantelor toxice din mediul incojurator.

Aloe hidratează intens, tonifică, netezeşte, combate iritaţia. Arnica stimulează circulaţia sanguină, reduce edemul, împrospătează şi relaxează. Ginkgo Biloba îmbunătăţeşte microcirculaţia sanguină, contribuie la o mai buna oxigenare a pielii. Ginsengul exercită efect tonifiant, de combatere a stresului, de regenerare. Acidul hialuronic creşte fermitatea şi elasticitatea pielii, datorită proprietăţii unice a celulelor sale de a reţine până la 1000 de molecule de apă!

Cofermentul Q-10 contribuie la incetinirea proceselor de imbatrinire. Prezenta cofermentului Q - 10 in Cellution - C cu nanoclusteri contribuie la netezirea ridurilor asigurind pielii aspect de tinerete. Cofermentul Q-10 este totodata si un excelent protector al pielii contra razelor ultraviolete.


Compozitie: Aloe vera gel, glicerină, coenzima Q10, acid hialuronic, colagen vegetal, vitaminele A, C, E, extracte de arnica, de gălbenele, de rudbeckia, de ginseng, de muşeţel, de coada şoricelului, de algă roşie, hidrolizat de drojdii Saccharomyces, elastină vegetală, ulei de portocal, nanoclasteri, acid citric.

Adiministrare: 2–3 ori apasand pe dozator, se aplica pe pielea curata, se maseaza fata, gatul, zonele din jurul ochilor si decolteului. Se mai poate adaunga si crema hidratanta sau crema pentru zonele sin jurul ochilor. Se aplica machiajul.


Contraindicatii: nu s-au depistat.