Balsam pentru păr cu aromă de citrice şi mentă

 

Balsamul conţine componente de origine vegetală, care restabilesc în mod eficient structura părului şi împiedică degradarea acestuia, conferind părului un aspect sanatos şi un luciu deosebit. Balsamul stimulează procesele de schimb, contribuie la reînnoirea celulelor pielii. Se poate utiliza pentru toate tipurile de păr.

Uleiurile eterice de citrice şi mentă exercită acţiune antiseptică şi antiinflamatore, protejează pielea capului împotriva acţiunii deshidratante a apei clorate.

Proteina hidrolizată din grâu hrăneşte şi reface structura părului pe întreaga lungime, stimulează sinteza de colagen şi elastină.

Extractele de alge saturează cu minerale şi vitamine rădăcina părului, contribuie la întărirea acesteia, împiedică căderea părului şi uscarea excesivă a acestuia.

Extractul de rozmarin îmbunătăţeşte circulaţia sanguină, întăreşte părul, fiind eficient împotriva mătreţei.

Proantocianidinele din sâmburi de struguri activizează schimbul de substanţe în rădăcina părului şi funcţia glandelor sebacee, stimulează regenerarea celulelor pielii, menţin balanţa hidrică.

Compozitie: Aloe vera gel, proteină hidrolizată din grâu, glicerină, oligozaharide, spirulină, extract: de algă brună, uleiuri de lămâi, de mentă, de mandarin, de garoafă, extracte din sâmburi de struguri, de muşeţel, de rozmarin, nanoclasteri.


Mod de folosire: dupa utilizarea samponului Citrus Mint, se aplica pe par, o cantitate mica de balsam si se maseaza bine, iar dupa un minut se clateste. Daca parul este uscat sau deteriorat, se aplica o cantitate mai mare de balsam  timp de 5 minute.