Gel emolient cu nanoclusteri pentru corp

 

Gel emolient cu nanoclusteri pentru corp

Forma de prezentare: gel 240 ml  

 
Gelul Nutra Firm curata si hidrateaza eficient pielea. In compozitia sa intra extracte vegetale active de plante si aloe vera.

Folosirea acestui gel inlatura starea de oboseala, contribuie la tonifierea pielii facand-o moale si catifelata, previne aparitia celulitei.

Compozitie: gel cu aloe vera; metil-cocoil-taurat de sodiu; cocamido-propil-betaina; PEG 18, PEG 20; glicerina; pantenol; glicerilaleatcocoat; metil-glucozodioleat; nanoclusteri (citrat de potasiu, carbonat de potasiu, apa ionizata, sulfat de magneziu, ulei de floarea soarelui); extract de castan; extract de musetel; extract de galbenele; extract de arnica; tocoferol acetate (vitamina E); poliquaternium 10; clorura de sodiu; diazoli-diul-ureea, iodo-propinilbutilcarbamit; sarea de sodiu a EDTA; arome de portocale si mango.

Extractul de castan este utilizat în multe remedii anticelulitice. Exercită acţiune de tonifiere a capila- relor, întăreşte pereţii vaselor sanguine, stimulea- ză circulaţia sanguină, îmbunătăţeşte procesele de schimb în celule. Posedă efect antiinflamator, împiedică formarea trombelor şi retenţia de lichide în ţesuturi.

Extractul de iederă este cunoscut pentru proprietăţile sale antibacteriene. Relaxează şi combate încordarea muşchilor. 

Muşeţelul şi gălbenele se utilizează de mult timp ca remedii antiinflamatoare, exercitând totodată acţiune antibacteriană şi calmantă.

Extractul de arnică îmbunătăţeşte microcirculaţia sanguină şi hrănirea pielii, contribuie la reducerea edemelor, înlătură roşeaţa şi iritaţiile, combate oboseala şi suprasolicitarea musculară.

Extractele citrice şi de ierburi exercită acţiune emolientă şi de netezire a pielii, conferindu-i forţă şi aromă de citrice şi mango.

Mod de folosire: Se foloseste la baie sau dus, aplicand gelul direct pe corp sau burete, dupa care se maseaza pana cand se absoarbe in piele. Dupa folosirea gelului se recomanda masarea pielii cu lotiune de corp NutraFirm cu nanoclusteri.