Spumă pentru curăţarea profundă a tenului

 

Forma de prezentare: 180 ml  

Aceasta fina, eficienta si simpla spuma din gamma produselor pentru curatire, care se potriveste oricarui tip de piele inclusiv si tenurile sensibile si problematice. Pentru indepartarea machiajului si spalarea fetei este necesara doar o mica cantitate de spuma.

 Este ideală pentru toate tipurile de ten, inclusiv pentru tenul cu probleme şi cel sensibil, datorită faptului că nu lasă senzaţia de uscăciune după utilizare. Elimină în totalitate machiajul şi impurităţile, curăţă delicat şi eficient porii, hidrateză şi hrăneşte cu blândeţe tenul, făcându-l neted şi catifelat.

Proteina de grâu care intră în compoziţia produsului exercită excelentă acţiune de hidratare şi curăţare: menţine balanţa hidrică a pielii, crescând alasticitatea acesteia, accelerează regenerarea celulelor, conferă pielii prospeţime revitalizantă şi strălucire.

Mierea are proprietăţi antiseptice şi antiinflamatoare, contribuie la creşterea celulelor noi şi regenerarea ţesuturilor, posedă capacitatea de a neutraliza radicalii liberi, care distrug celulele pielii. Pătrunzând cu delicateţe în pori, acest remediu natural egalizează textura denivelată a pielii, hidratează şi calmează tenul obosit de stres.

Uleiul de muşcată şi lemongrass stimulează circulaţia limfei şi eliminarea toxinelor, favorizează deschiderea porilor, curăţându-i în profunzime, împiedică formarea punctelor negre, elimină inflamaţia glandelor sebacee. 

  • Eficienta si practica in aplicare;
  • Ideal se potriveste tuturor tipurilor de piele inclusiv si cele problematice;
  • Spuma nu contine particule abrazive si lauril sulfat de sodiu;
  • Curatind, hidratind dind senzatia de hidratare.

    Administrare: o cantitate potrivita de spuma se aplica pe fata si gat si se maseaza prin miscari circulare pana se obtine spuma, dupa care se clatete cu apa calduta. Folositi spuma dimineata si seara, sau mai rar, in caz de necesitate.

    Continut: apa purificata, extract de frunze de aloe, miere de albine, nanoclusteri, amestec de uleiuri esentiale: musetel, frunze de violeta, muşcată, micsunea dulce, lemongrass, proteina de floarea soarelui hidrolizata, vitamina A, vitamina E.