Aceasta carte o recomand celor care este interesat de propria sanatate. Este o carte fantastica care trebuie citita si recitita de cel putin 3 ori. In aceasta carte iti poti gasi raspunsul la problemele de sanatate.
Datorita acestei carti intelegi importanta DETOXIFIERII si cum sa incepi procesul de regenerare celulara completa. Vei gasi explicatii de ce e nevoie de alimente crude si plante medicinale pentru curatarea si vindecarea fiecarui organ.
Robert Morse vorbeste ca nu sangele este cel mai important in organism ci limfa, sunt intru totul deacord. Din pacate astazi medicina moderna sistemul limfatic este trecut cu vederea.
Este un film motivational. In rolul principal, Will Smith, despre biografia lui Chris Garden. Joaca rolul unui om simplu care apoi cunoaste culmile succesului. Cauta fericirea alaturi de fiul sau care are 5 anisori. Incepe ca agent de vanzari intr-o firma la usa careia bate de nenumarate ori. E un film care te invata sa lupti pentru dorinta ta, sa lupti pentru visul tau, despre insistenta si despre curaj.

Va invit cu drag sa vizionati acest film. Mi-a placut foarte mult, este exceptional si ai multe de invat din el.
Este o carte culectii importante pentru schimbarea personala. Aceasta carte o recomand pentru cei care vor sa schimbe intreg setul convingeri si comportamenteprivitoare la modul in care lucreaza.

Este un documentar care te lasa pe ganduri. "TOTUL ESTE ENERGIE." Albert Einstein

Merita vazut si revazut de cei care vor sa previna sau sa vindece boli. Va las linkul mai jos.

E-moţie (e-motion) – documentar

 

Este un film care inainte de toate, te binedispune. Vizionand acest film ai senzatia ca-ti petreci un timp de calitate. Mi s-a recomandat sa vizionez acest film si am trait momente extraordinare. Nu am stiut ce sa ma astept de la acest film, insa timpul sa scurs neobservat si m-am bucurat de aceasta frumoasa comedie.

Film The Intern (2015) - recomand cu drag

O carte de dezvoltare personala care mi se pare foarte foarte interesanta. Fiecare persoana care va citi aceasta carte poate invata ceva din ea.
Autoarea Florence Scovel Shin in vol. 1 - "Cuvantul este bagheta ta magica" explica cum omul prin puterea gandului si a cuvantul lui rostit isi poate construi propriul destin. Cuvintele si gandurile noastre sunt niste magneti. Cu cat ne gandim mai mult la lucruri negative, cu atat atragem mai multe esecuri, neimpliniri si suferinte. Si viceversa.

War room - un film care merita vazut. Un film deosebit, iti aminteste cat de iubiti suntem si cat de mult trebuie sa iubim si sa multumim pentru tot ce avem.  Inveti multe lucruri din acest film, il recomand cu mult drag.

War room - mai mult decat un film, o invatatura de viata!