Coral Club Internaţional

Coral Club Internaţional este o societate a adepţilor de idei (membri ai clubului), care sînt uniţi cu scopul de a se întrema pe sine, a întrema prietenii şi apropiaţii, de a învăţa metoda simplă de restabilire şi menţinere a sănătăţii, tinereţii şi frumuseţii.

Coral Club  vă propune  spre înarmare un sistem simplu, eficient de păstrare a sănătăţii şi longevităţii active, folosind cele mai bune produse, care au apărut datorită laureaţilor premiului Nobel şi multor altor savanţi vestiţi.

Coral Club  este internaţional şi există în aşa ţări ca: Rusia, Germania, Ucraina, Anglia, Moldova, Franţa, Kazahstan, Polonia, Republica Azeră, Bulgaria, Letonia, România, Lituania, Ungaria, Estonia, Cehia, America, Israel, Canada, Mongolia, Suedia, Finlanda.

De ce oamenii aleg anume Coral Club?

Secretul e în filozofia companiei: de a ajuta oamenii din întreaga lume care vor să aibă grijă de sănătatea lor şi vor să înveţe pe alţii cum să păstreze sănătatea. Concepţia sănătăţii e în metoda de restabilire şi păstrare. Astăzi sînt o sumedenie de companii, care propun cantităţi enorme de producţie proprie. Deseori peste o sută de denumiri. Şi oamenii, pur şi simplu, se pierd.

În Coral Club oamenii sînt familiarizaţi cu un sistem de restabilire pas cu pas a sănătăţii, sînt instruiţi şi susţinuţi de către un mentor, care este la dispoziţia fiecărui membru al clubului. Dacă să luăm orice produs al Coral club şi altul, identic la prima vedere cu el, al altei companii şi să comparăm componenţa lor, vom vedea superioritatea producţiei Coral Club. Această mare diferenţă a fost observată de Universitatea de stat de medicină din or. Moscova şi de aceea în prezent la catedra  medicinii de restabilire are loc perfecţionarea medicilor anume pe baza producţiei şi metodelor Coral Club.

Compania Coral Club Internaţional se ocupă de tehnologii noi de păstrare, restabilire şi menţinere a sănătăţii omului cu ajutorul programelor naturale de întremare, care conţin, în exclusivitate, compuşi naturali, pregătiţi cu folosirea celor mai noi elaborări ştiinţifice, care permit să se păstreze tot ce a crea natura preţios.

Compania Coral Club Internaţional propune consumatorului nu numai un sortiment de producţie calitativă. Noi propunem o atitudine principial nouă faţă de sănătate şi păstrarea ei.

Şi, în primul rînd, un PRODUS  NEORDINAR

  • În lume nu există un produs mai solicitat şi mai folosit ca apa. Coral Club Internaţional dispune de dreptul unic de a prezenta cele mai eficiente produce care îmbunătăţesc calitatea şi proprietăţile biologice ale apei potabile.
  • Astăzi pe primul loc în lume, ce prezintă pericol pentru om, este infecţia parazitară. Noi sîntem lideri pe piaţă în profilaxia contra paraziţilor.
  • Compania noastră dispune de un întreg complex de produse, capabile să protejeze sănătatea omului, să facă inofensivă casa lui, să-i sporească nivelul  de energie, să-i asigure o alimentaţie completă şi calitativă, să-i asigure o îngrijire ideală a pielii, să-i reguleze greutatea şi să-i permite de a obţine performanţe maxime în sport.
  • Controlul permanent al calităţii producţiei determină eficienţa şi încrederea în ea din partea consumatorilor.
  • Pentru a crea aceste produse unice a fost nevoie de 300 ani de experienţă ştiinţifico-practică a celor mai renumiţi savanţi din Japonia, Suedia, America şi Canada. În afară de aceasta, la obţinerea producţiei noastre este folosită cea mai avansată tehnologie în domeniul nutriţiologiei – nanotehnologia, autorul căreia în anul 1996 a primit Premiul Nobel.

Acum e la modă şi prestigios să fii sănătos.Sănătatea devine unul din indicii succesului şi bunăstării personalităţii, a siguranţei în ea.

Vom fi bucuroşi să împărtăşim informaţia şi să fim de folos acelora, care chiar azi sînt dispusi să întreprindă acţiuni concrete pentru păstrarea sănătăţii lor!!!