Forma de prezentare: 50 ml  

Crema peeling pentru fata destinata exfolierii si indepartarii celulelor moarte ale pielii. Ea contine un acid din fructe, care ajuta la indepartarea usoara si eficienta a celulelor moarte si impreunsa cu algele marine produse din apele curate din malurile apelor din apropierea Braziliei. In final, pielea durmneavoastra va deveni moale si catifelata, imbunatatind culoarea pielii.

 Este un peeling enzimatic - o alternativă eficientă la cremele abrayive obişnuite. Principalul ingredient activ al cremei peeling este enzima vegetală papaina, iar extractele de papaya şi ananas sporesc şi completează acţiunea acesteia.

Papaina este denumită pe bună dreptate "bisturiul biologic", întrucât digeră proteina, însă acţionând selectiv numai asupra ţesuturilor moarte şi de aceea poate fi aplicată fără  reţinere pe piele. Crema exfoliază blând, având acţiune de "dizolvant" pentru stratul epitelial format din celule moarte, luminează tenul, îndepărtând stratul de piele cu conţinut crescut de pigment, îmbunătăţeşte microcirculaţia, combate descuamarea. Acest peeling se poate efectua in orice  anotimp, chiar şi vara, întrucât după efectuarea acestuia nu apar reacţii de hipersensibilitate la soare, caracteristice, de obicei, cremelor care conţin aciyi de fructe. Peelingul anzimatic este indicat în special pielea matura, întrucât uniformizează relieful aceszia reducând profunzimea ridurilor, stimulează capacitatea de regenerare şi întinerire a pielii.Datorita enzimelor vegetale:

  • Inlaturarea fina a celulelor moarte;
  • Hidratare profunda;
  • Stimularea reinoirii si regenerarii celulelor noi si sanatoase;
  • Nu contine particule abrazile;
  • Ideal potrivit tuturor tipurilor de piele (inclusiv si cea problematica).


Continut: Apă, extract de aloe, acid hialuronic, papaină, extracte de papaya, de lămâi, de ananas, de grapefruit, de portocal, de rozmarin, de alge, de bujor alb, de echinaceea, vitamina A, vitamina C, vitamina E.


Administrare: se aplica o cantitate potrivita de crema peeling pe pielea fetei, masati cu miscari circulare, cand simiti exfolierea epidermei superioare a pielii clatiti cu apa calduta. Dupa indepartarea cremei peeling si spalarea fetei, uscati fata cu un servetel. Pentru un efect mai bun, utilizati crema peeling de 2-3 ori pe saptamana impreuna cu alte produse cosmetice din seria C7.