Forma de prezentare: 15 ml  

 Produs inovator impotriva imbatranirii pielii din jurul ochilor. Aceasta crema opreste aparitia ridurilor si impiedica aparitia noilor riduri, inlatura um flaturile si pungilor de sub ochi.

Crema pentru îngrijirea pielii sensibile din zona ochilor reduce  în mod eficient ridurile fine de mimică, pungile şi cearcănele de sub ochi. În doar 15 zile de utilizare, edemele de sub ochi dispar, iar numărul petelor de pigmentare se reduce cu 30 - 34%.

Aiserilul este o peptidă activă, care contracarează edemele din jurul ochilor, hidratează profund şi asigură o tetnutriţie echilibrată pentru celulele pielii, reducând ridurile fine şi profunde.

Extractul de muşeţel exercită acţiune antiinflamatoare, elimină iritaţiile şi descuamarea, calmează tenul sensibil. 

Extractul de castravete tonifică excelent, deschide culoarea tenului şi îl curăţă, reducând vizibil cearcănele de sub ochi şi combătând oboseala.

Extractul de silur îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi microcirculaţia în vasele mici, posedă proprietăţi antioxidante, protejează pielea împotriva acţiunii agresive externe, ameliorează drenajul ţesuturilor, creşte fermitatea pielii.

 • Netezeste ridurile din jurul ochilor;
 • Micsoreaza cearcanii de sub ochi;
 • Inlatura zonele intunecate din jurul ochilor;
 • Micsoreaza numarul petelor cu 30-40%.

   Uleiul de jojoba exercită acţiune antiinflamatoare, este un excelent emolient şi saturează pielea cu substanţe benefice. Conţinutul mare de vitamina E din uleiul de jojoba încetineşte procesul de uscare al tenului, ajutând la combaterea activă a influenţei agresive a mediului ambiant.

  Administrare: se aplica pe pleoape zilnic dimineata si seara, dupa o curatire pralabila a fetei cu spuma pentru curatire profunda. Folositi impreuna cu o crema hidratanta incetinind astfel procesul imbatranirii (C7 Age Defying Moisturizer).

  Deja dupa 15 zile dispar cearcanii de sub ochi!

  Este un antioxidant puternic, care opreste imbatrinirea si ajuta la iluminarea pielii din jurul ochilor. 

  Continut: Apă, extract de aloe, aiseril (acetil tetrapeptidă-5), acid hialuronic, extracte de silur, de castravete, de tătăneasă, de gălbenele, de muşeţel, vitaminele A, E, alantoină, ulei de jojoba.