Crema hidratanta cu efect de combatere a imbatrinirii pielii

Forma de prezentare: 50 ml

Dupa curatirea fetei si hranirea pielii, este necesara hidratara ei. Crema hidratanta este cea care intarzie procesul de imbatanire a pielii, exact ceea ce va trebuie. Ea contine componente care se lupta cu procesul de imbatranire, dar si un complex pe baza de uleiuri, datorita caruia se obine o hidratare si in acelasi timp hranirea ei.

Acest remediu ideal uşor hidratant asigură un maxim de hrănire şi hidratare, conţine un complex de componente active antiîmbătrînire, care reduc ridurile, fortifică şi întineresc tenul.  

Una din componentele de bază ale cremei - matrixil 3000, care este un complex peptidic antiîmbătânire eficient, care stimulează sinteza de colagen şi elastina, creşte fermitatea pielii.

Matrixil 3000 este capabil să reducă cu 45% ridurile profunde şi medii şi să îmbunătăţească culoarea tenului  după 2 luni de utilizare.

Scualenul pătrunzând uşor prin epidermă, conferă pielii senzaţia de fineţe şi aspect mătăsos. Exercită acţiune an tiinflamatoare, antioxidantă şi cicatrizantă. Saturează celulele pielii cu oxigen, îmbunătăţând respiraţia pielii şi schimbul de substanţe.

Algele marine activizează sinteza de colagen şi elastină, îmbunătăţesc circulaţia sanguină, normalizează balanţa hidro-salină a pielii, tonificând-o şi hidratând-o.  

  • Fortifica si tonifica pielea;
  • Asigura nutritia si hidratarea ei optima;
  • Stimuleaza sinteza colagenului si elastinei;
  • Netezeste ridurile mici, fine;
  • Micsoreaza numarul de riduri mici si mijlocii cu aproape 45% dupa doua saptamani de utilizare;
  • Evident imbunatateste culoarea fetei.


    Aplicati si masati usor, zilnic, dimineata si seara.

    Continut: apa purificata, extract din frunze de aloe, alge marine, complexul "Matrixil 3000", scualen, proteina hidrolizanta de grau, rasina biozaharoasa Bio-1, extracte de echinaceea, de samburi de struguri, de ceai verde, de rozmarin, vitamina E, ulei de portocal, de grapefruit, de mandarin, nanoclusteri.