Şapte etape de impurificare a corpului în alimentaţia incorectă şi etapele stării de boală a omului.

 

Pe măsura impurificării organismului, alimentându-se incorect, omul acumulează afecţiuni ale sistemului nervos central şi ale organelor interne, pe care macrobiotica le împarte în şapte etape.

 

7 Etape de intoxicare a organismului

TELEFONUL mobil: UN PERICOL pentru creierul nostru!

Mai multe studii în domeniu arată că telefoanele mobile şi alte dispozitive asemănătoare fără fir pun în pericol sănătatea creierului nostru. Specialiştii recomandă ca aceste aparate să fie folosite cu precauţie mai ales de copii şi adolescenţi. Citeşte tot articolul.

Atenţie! Telefoanele mobile!

Produsele cosmetice sunt impartite in urmatoarele categorii:

1. "Mass market" - este o cosmetica ieftina, se produce in loturi mari. Are o compozitie toxica, ingrediente din produse petrochimice. Acesta include conservanti artificiali, formaldehida si derivati, ca o regula - nipasol si paraformaldehida. Pentru a promova produsele pe piata se face multa publicitate agresiva. Din care 70% din costul produsului merge pentru publicitate, 20% - pe ambalaj si 10% pe producere. O astfel de cosmetica nu ofera un efect pe termen lung, dupa incetarea utilizarii pielea arata mai rau decat a fost inainte de utilizare (efectele imbatranirii). De la utilizarea acestei cosmetice uneori apar alergii, in multe cazuri, compozitia sa este nociv pentru sanatate. Ea este solicitata pe motiv  ca este ieftina.

Clasificarea cosmeticii

Cu clasificarea produselor cosmetice ne-am clarificat. Acum e important sa intelegem formulele inscrise pe ambalajele cosmetice.

 
Ca regula: sa fiti autocritice si nu va calcati pe constiinta. Sa va iubiti pe sine, e foarte bine, insa multi comit o greseala atunci cand utilizeaza orice produs pentru piele. Din pacate multe produse cosmetice iti pun in pericol sanatatea.

 

Importanta decodarii ambalajelor produselor cosmetice

Criteriul de achizitie a produselor de curatenie in casa pentru multe persoane este unul singur si cel mai important este sa fie CASA CURATA.

E greu de imaginat viata unei gospodine fara produsele chimice de uz casnic. Bucataria, baia, pardoselile, ferestrele, mobila, covoarele, tot in casa este tratat cu produse chimice. Dar produsele chimice nu sunt doar obiecte de uz casnic. Lengeria de pat si imbracamintea este spalata cu detergenti si clatita cu lichide speciale, care contacteaza permanent pielea noastra, si exista tot felul de odorizanti ai aerului pe care ii inhalati de multe ori in zi.