Curatenie in stil Coral Club!!!
Baza sanatatii omului o reprezinta alimentatia corecta, stilul de viata sanatos si ecologia mediului in care traieste. De primele doua tot auzim si povestim. Astazi, iti propunem sa te gandesti si la ce produse folosesti cand iti cureti casa si iti recomandam colectia de produse Ecologice pentru uz casnic ALIVE. Gama de produse ALIVE HOME pentru ingrijirea locuintei pentru suprafete, rufe si vase ofera curatare de inalta performanta si are la baza PRODUSE ECOLOGICE. Aceste combinatii unice de formule contin ingrediente obtinute natural, care nu numai ca ofera o curatenie excelenta, dar sunt si delicate cu mediul.

Baza sanatatii omului o reprezinta alimentatia corecta, stilul de viata sanatos si ecologia mediului in care traieste. De primele doua tot auzim si povestim. Astazi, iti propunem sa te gandesti si la ce produse folosesti cand iti cureti casa si iti recomandam colectia de produse Ecologice pentru uz casnic ALIVE.

Potrivit studiului Organizatiei Mondiale a Sanatatii afirma ca multe produse de uz casnic creeaza multe probleme de sanatate. Au indentificat un numar mare de chimicale sintetice care duc la grave probleme de sanatate ca: "devianti a sexului" care declanseaza schimbari hormonale legate de sex, tulburari endocrine.

E greu de imaginat viata unei gospodine fara produse de uz casnic. Bucataria, baia, pardoselile, ferestrele, mobila, covoarele, tot in casa este tratat  cu anumite produse. Insa e important sa alegem produse Ecologice si nu Chimice. Deoarece produsele chimice nu sunt doar obiecte de uz casnic. Cu totii ne dorim o casa cat mai sigura pentru noi si familiile noastre.

Criteriul de achizitie a produselor de curatenie in casa pentru multe persoane este unul singur si cel mai important este sa fie CASA CURATA.  

Gama ecologica ALIVE a fostconceputa special pentru persoanele care vor sa evite expunerea sanatatii lor si a mediului inconjurator actiunii agresive a produselor de uz casnic. Fiecare produs din gama Alive fac fata celor mai dificile incercari din gospodarie.

EFICIENTA NATURALA - Produsele de curatenie Alive se folosesc ingrediente active obtinute din natura si ofera rezultate de curatare exceptionale fara a afecta mediul inconjurator. Fiecare produs din aceasta gama pastreaza in cantitati potrivite substantele bioactive necesare, prezente in materia prima vegetala, determinand capacitatea de curatare. Produsele din gama ALIVE nu contin in compozitia lor substante toxice periculoase precum derivati a titeiului, borati, fosfati, fosfonati, aromatizatori si coloranti artificiali.

BIODEGRADABILE - Orice produs care pretinde ca este biodegradabil trebuie sa se poata descompone natural fara a polua. Produsele din gama Alive se descompun in cel mai scurt timp pana la compusi organici netoxici, devenind, astfel, inofensivi pentru sanatatea consumatorului si nu dauneaza mediului ambiant.

ULTRACONCENTRATE - Toate produsele Alive reprezinta concentrate lichide sau granulate (sub forma de pulbere). Ofera performanta si contin un procent ridicat de ingrediente active, in loc de aditivi sau apa, pentru a oferi consumatorului un raport excelent calitate - pret. De aceea produsele Alive nu se consuma atat de repede precum altele din aceeasi categorie, economisand banii si timpul dumneavoastra.

 HIPOALERGENE- Toate produsele Alive au fost testate pentru a ne asigura ca sunt sigure si delicate pentru piele si nu vor cauza alergii sau iritatii. Produsele sunt dezvoltate special pentru persoanele care sunt alergice, care au astm si dezvolta o sensibilitate crescuta la ingredientele chimice din produsele de curatare pentru uz casnic. Nu usuca pielea mainilor si nu provoaca iritatii.

EXCELENTE PROPRIETATI DE CURATARE SI SPALARE DELICATA - Produsele au o eficienta sporita in eliminarea oricarei murdarii persistente, inclusiv in cazul grasimilor de provenienta animala sau vegetala, depunerilor de calcar etc.

SIGURE PENTRU SISTEMUL DE CANALIZARE SI FOSELE SEPTICE - Toate produsele din gama ALIVE nu contin componente chimice agresive, fiind, astfel, absolut sigure pentru canalizare si fosele septice autonome ale resedintelor.

TEHNOLOGII DE PRODUCTIE ULTRAPERFORMANTE - Procesul de productie difera prin utilizarea metodelor tehnologice superioare, ecologice si sigure. Procedurile inovationale utilizate implica un consum redus de energie, un control riguros pe parcursul tuturor etapelor. Punem accent pe activitatea de imbunatatire continua a compozitiei si etapelor tehnologice.

 

Alive™ A - Pentru curatare universala

Alive™ B - Pentru baie si toaleta

Alive ™ F - Pentru pardoseala si gresie

   

Alive ™ G - Pentru geamuri si oglinzi

Alive™ D - Pentru spalarea vaselor

         

       LAUNDRY CARE. DETERGENTI PENTRU RUFE

 

Alive™ - Detergent praf concentrat pentru spalarea tesuturilor albe si colorate

Alive™ - Detergent lichid concentrat pentru spalarea rufelor

 

Alive™ - Detergent praf concentrat pentru albire si indepartarea murdariei persistente