Compania «Coral Club International» şi Compania «Royal Body Care» - este  o uniune de savanţi cu renume mondial care au obţinut rezultatele esenţiale în domeniul ştiinţific.

Clinton Howard -  a descoperit adevărata vindecare a unei proprietăţi legendare a plantelor, Aloe Vera.

  A absolvit RICE  UNIVERSITY cu statut magistru în biologie şi chimie. În anul 1958 a creat o reţea de laboratoare biomedicale pe teritoriul SUA.

 În anul 1981 a investit 23mil.$ în studiile de cercetare a plantei aloe- vera, şi extrasele din această plantă, care ulterior au devenit cele mai  fundamentale cercetări făcute în lume asupra acesteia.  Ca rezultat din aloe s-a obţinut cea mai activă  substanţa  asemannan, care este utilizată astăzi în industria cosmeticilor curative. În anul 1991 Clinton Howard a creat compania ROYAL BODY CARE.

 

 

- Christopher Hills –  a descoperit spirulina  şi a fost numit “tatăl spirulinei”, descoperind şi oferind lumii (anul 1979) proprietăţile ei biologice unicale şi separând din ea cel mai puternic complex antioxidant numit de el – “Ficoten” - (Phycotene® anul1987.). Un învăţat de renume, umanist, cercetător. Dr. C. Hills, începând cariera de cercetător  fiind încă foarte tînăr, visa să dea lumii întregi o soluţie contra foamei, bolilor (mai ales pentru copii), posibilitatea de a trăi mai mult şi de a rămânea în acelaşi timp sănătos.

 A fost fondatorul Companiei Lite Force (1979), acesta a aderat în 1996 la compania RBC.

 

 - Henri Coanda, dublu laureant al premiului Nobel, fondatorul hidroninamicii, exvicepreşedinte  al AS din Romania, a efectuat multiple cercetări şi în baza lor a fost creat preparatul Microhydrina.

 Savantul roman dr. Henri Coanda (1885-1972) este binecunoscut în toată lumea pentru cercetările sale geniale, referitoare la motorul cu reacţie şi efectul Coanda în dinamica fluidelor. Este mai puţin cunoscut însă faptul că dr. Coanda a studiat timp de peste 60 de ani structura şi calitatea apei potabile. Călătorind în toată lumea, el a descoperit şi testat calităţile apei din locuri izolate (printre care ţinutul Hunza, din nordul Pakistanului, şi zona Vilcabamba din Ecuador), unde oamenii trăiesc plini de vitalitate, fără boli sau carii dentare, mult peste 100 de ani.

Având în vedere ca organismul omenesc conţine peste 70% apa, iar creierul - 90% apa, dr. Coanda era convins că apa protejează sănătatea omului şi întârzie procesul de îmbătrânire, mai mult decât oricare alt nutriet. Ca un rezultat excepţional al studiilor sale, el era capabil să testeze calitatea apei potabile din orice zona geografică de pe mapamond şi apoi putea să prezică, folosind o formulă proprie, longevitatea locuitorilor din acea zona doar bazat pe calităţile apei potabile.

În laboratoarele Pentagonului

 În anul 1960, dr. Henri Coanda dezvoltase pentru Pentagon o torpila subacvatică, capabilă de o viteza de 160 km/ora, fără a crea valuri, fiind nedetectabilă de sistemele de tip radar. Lucrând în laboratoarele Pentagonului, în Stanford, Connecticut, dr. Coanda s-a împrietenit în 1963 cu tânărul cercetător american Patrick Flanagan care, deşi avea doar 17 ani, lucra deja de câtăva vreme pentru Pentagon, având invenţii geniale în electronica şi biochimie încă de la 11 ani. În ciuda respectabilei sale vârste de 78 de ani, dr. Coanda era plin de vitalitate, de o iradiantă şi uimitoare inteligenţă, de un excelent simt al umorului, ceea ce i-a atras imediat interesul şi simpatia lui Patrick.

Secretul tinereţii eterne

         Pentru ca vârsta nu i-a mai permis să finalizeze secretul "tinereţii fără bătrâneţe" bazat pe calităţile apei, dr. Coanda i-a înmânat lui Patrick toate rezultatele cercetărilor sale, fiind convins că tânărul va descoperi în laborator secretul apei din ţinutul Hunza. După 30 de ani de cercetări intense, colaborarea cu savantul roman a dat roade: dr. Patrick Flanagan a fost propus de Academia suedeză pentru a primi premiul Nobel pentru descoperirile sale în biochimie şi nutriţie. Doar cu titlu informativ, amintim aici trei dintre produsele descoperite de dr. Flanagan: 
         -  Crystal Energy(Hydracel), soluţie adăugată în apa distilată ce reproduce toate calităţile apei din ţinutul Hanza, care poate prelungi energia organismului mult peste vârsta de 100 de ani. 
         -  Microhydrin, un antioxidant în nutriţie, de mii de ori mai puternic decât vitamina C, E sau beta-caroten. Microhydrin măreşte pH-ul lichidelor vitale din organism către limite alcaline foarte sănătoase, fără efecte secundare. Dr. Scott Jewkes din Salt Lake City afirmă: "Dacă ar fi să recomand doar un singur produs pentru a trăta toţi pacienţii mei, acest produs ar fi Microhydrin". Un alt celebru medic din California, dr. Ron Meyers afirma: "În 20 de ani de practică medicală, nu am văzut nici un produs care să se apropie de rezultatele excepţionale obţinute cu Microhydrin". Testele clinice evidenţiază rezultatele biologice esenţiale pentru sănătate şi prevenirea îmbătrânirii. Sportivii din S.U.A. (de la fotbalişti, la alpinişti şi de la arte marţiale, la maratonişti) folosesc deja Microhydrin în competiţiile naţionale şi internaţionale, pentru vitalitate şi recuperare rapidă, fără febră musculară, trecând toate testele americane şi europene pentru substanţe netoxice.

- Patric Geil Flanagan - în baza cercetărilor lui H. Coanda, a creat în 1997  «Microhydrina» şi în 1994 tehnologia microclusterilor.

  Doctor în medicină, o minte de geniu Laureat al PREMIULUI NOBEL în domeniul chimiei coloidale, pentru elaborarea «Microclusterilor Flanagan ®» (anul 1994). Patric Flanagan – autor al peste 200 de invenţii patentate în domeniul medicinii alternative şi biofizică.

  Prima sa invenţie patentată a fost la vârsta de 14 ani, un receptor de detecţie, invenţie vândută forţelor speciale NASA. Fiind recunoscut la vârsta de 17 ani cel mai talentat om de ştiinţă din tinerii cercetători Statelor Unite ale Americii, studentul şi elevul savantului roman, Henry Coanda – dublu laureat al Premiului Nobel. La 19 ani – fiind cel mai tânăr elaborator vreodată existenţei la NASA, consultant în progamul cosmic «Jemini». Autor al celor mai populare cărţi, precum şi cartea despre energia cosmică ale investiţiei piramide Heops (Egipt). Introdus în cartea recordurilor Guiness.

 A sintetizat o substanţă, care repetă efectiv proprietăţile lecuitoare ale “apei vii”, primind marcacomercială “Microclusteri Flanagan®” – “Energie cristalină”. Reprezintă un catalizator unical, pe baza Nanotehnologiei, permite rapid elevarea substanţelor nutritive şi al componentului energetic al oricăror produse alimentare sau al oricăror produse biologic active. Câteva picături  - şi radical se îmbunătăţesc calităţile oricărui lichid, fie şi nepurificat, sau a oricărui produs alimentar, se asigură şi prepararea unei ape cristalin de pură, îmbogăţită cu electroni (potenţial de antioxidare) şi «energie vie» şi care posedă evectivproprietăţile apei din gheţari. Însă o descoperire şi mai nobilă (aşa considera Patric Flanagan) este  - «Microhydrina» - cel mai puternic donor de electroni recunoscut la ora actuală, produs nominalizat pentru premiul Nobel.

- Robert F. Curl Jr., Sir Harold W. Kroto, Richard E. Smalley de la Rice University - au primit premiul Nobel în 1996, pentru descoperirea Fulerenilor. Tehnologia cărora au pus bazele Nanotehnologiei, aplicată astăzi în mai multe domenii, unul din ele fiind obţinerea particulelor Nano de principiu activ, care posedă o biodisponibilitate de 3-4 ori mai mare ca cele obţinute prin tehnologii obişnuite.

Ei au pus bazele nanotehnologiei, care este utilizată în exclusivitate de compania CCI& RBC.

Majoritatea produselor companiei "Internationale Coral Club" sunt fabricate prin Nanotehnologie (Premiul Nobel în Chimie 1996), ceea ce oferă principiului activ o biodisponibilitate de 3-4 mai mare, în comparaţie cele obţinute prin tehnologii obişnuite (complecşii chelati şi coloizii), cu alte cuvinte produsele obţinute prin Nanotehnologie se asimilează de 3-4 ori mai bine, respectiv eficacitate cu mult mai ridicată. Această tehnologie reprezintă Revoluţia în nutriţie celulară al sec. XXI-lea. Pentru a vedea mecanismul de absorbţie a diferitor forme moleculare de către celulă (asimilare).

- Rolf Ericsson – multimilionar suedez, omul care a fondat în 1990 compania PREVENTIVE MEDICAL GROUP. Fiind unul din cei mai mari magnaţi în construcţii din Europa, proprietar al “imperiului Kiullenberg ”, onorat cu titlul de «Împăratul ……… de construcţii». În anul 1988 fiind extreme de bolnav, a fost nevoit să-şi vinda “imperiul”  si a trecut cu traiul sa-si duca ultimile zile pana la capăt. Dupa sfatul feciorului sau, acesta fiind însurat cu o japoneza care împreuna cu familia sa trai pe insula Okinawa, a început să consume «produsul naţional  al Japoniei» - calciul de coral. Peste şase luni Rolf Ericsson a încheat contract de colaborare cu Japonia în vederea importului al nisipului de coral în Europa. Iar peste încă un an – a fondat şi preşedinte al PREVENTIVE MEDICAL GROUP ERICSSONS, primind dreptul de distribuitor exclusive şi acţionar al ALCO-MINE® - unica companie japoneză, licenţiată de guvern, care duce cercetări şi permis de exploatare al depunerilor oceanice – a celui mai unical (din cei 2500 specii cunoscute) coral – SANGO.

 

- Albert Zher – Doctor în medicină şi în domeniul nutriţiei, are o experienţă de 15 ani ca practician cercetător – elaborator al formulelor de nutriţie raţională. Autor al multor cărţi foarte populare. Cea mai mare popularitate a câştigat-o atunci când a elaborat  programul “Colo Vada Plus” – un produs unical, după proprităţile sale de a curăţa şi a purifica la cele mai mici nivele ale organismului (până la nivelul celular) aflându-se în plină concordanţă şi armonie cu funcţionarea normală al organismului.

 

- Piter Mitcel – PREMIUL NOBEL în chimie (anul 1978). A descris influenţa de importanţă vitală a Q10 asupra organismului uman. «Coenzima Q10» - face parte din cele mai imprtante descoperiri din domeniul alimentaţiei şi nutriţiei celulare.  Pentru organismul omului este – «scânteia vieţii», care are acelaşi rol ca şi bujia în pornirea motorului unei maşini. Dacă este posibilitate de a primi Q10 împreună cu coctailul de antioxidanţi  din Microhidrina şi Alka-Mine nu va refuzaţi de această plăcere. Rezultatul întrece toate aşteptările şi merită să-l încercăm. Fiindcă merge vorba de menţinere şi prelungirea  tinereţii D-stră, sănătăţii D-stră, a potenţialului neipuizabil de a munci şi a vă bucura de viaţă. Despre lucrul inimii D-stră, vaselor sanguine, creierului. Încercaţi şi ele vă vor servi cu fidelitate încă mulţi, mulţi ani înaite!

- Otto Warburg – chimist (Premiul Nobel pentru cercetările asupra legăturii dintre oxygen şi cancer). El a descoperit, că nici o specie de  viruşi patologici, bacterie sau ciupercă nu poate trai în mediu în care este oxygen. Ce ar însemna asta?, aceea că toţi aceşti viruşi, bacterii şi ciuperci apar şi se dezvolta numai în locuri, mediile din organism, care rău sunt irigate cu oxigen (calitatea proastă a sângelui). El la fel a făcut legătura a acestor rezultate şi cu pH–l lichidelor din organismul uman.