Compania «Coral Club» și-a început activitatea din 1998, iar în prezent reprezintă unul dintre liderii din domeniul producției și promovării produselor pentru un stil de viață sănătos.
Studiem continuu metode inovaţionale și cele mai recente dezvoltări în domeniul sănătății, oferind produse de calitate superioară, care pot compensa la un nivel superior necesarul de hrană completă a organismului şi crearea unui mediu intern sănătos al acestuia.
Efectuăm în permanentă cercetări știițifice în domeniu cu ajutorul echipei oamenilor de știință și experților din toată lumea, îmbunătățind periodic formulele și lărgind gama de produse.
La baza activităţii companiei se află dorinţa de a îmbunătăţi calitatea vieţii şi grija pentru păstrarea sănătăţii oamenilor. De aceea, principala noastră prioritate este promovarea unui mod sănătos de viaţă: de la cultura alimentaţiei corecte până la dezvoltarea gândirii pozitive.

Misiunea

 

Frumuseţea interioară şi exterioară este unul dintre principalele scopuri ale Coral Club. Tindem să îl atingem cu ajutorul produselor noastre şi al Conceptului unei vieţi sănătoase, care propune un sistem eficient de menţinere a sănătăţii şi de creştere a energiei organismului. 

Suntem convinşi că frumuseţea din interiorul şi din jurul nostru este o consecinţă directă a modului nostru de viaţă şi, de aceea, considerăm că numai începând cu noi înşine putem schimba lumea din jur şi ne putem bucura cu adevărat de bogăţia şi diversitatea sa. 

Persoanele care au optat în favoarea unei vieţi active şi a longevităţii, împărtăşesc cu bucurie descoperirile lor şi altor persoane. Astfel, fiecare dintre noi participă la construirea armoniei şi frumuseţii. 

Așa este și misiunea noastră: «Să facem lumea mai frumoasă!».

 

 Valorile Coral Club

1. Umanism
Respectăm nu doar dreptul fiecărui om la libertate, dezvoltare personală şi fericire, Coral Club oferă și o cale accesibilă pentru realizarea acestor scopuri.

Ajutând oamenii să-şi menţină tinereţea, să-şi fortifice sănătatea şi să devină activi pentru mulţi ani, ne dorim să formăm o nouă atitudine, mai atentă faţă de personalitatea umană.Suntem convinşi că doar succesul şi dezvoltarea fiecăruia dintre noi pot crea un viitor mai bun pentru toţi.

2. Onoare
Sinceritatea şi deschiderea sunt pilonii afacerii Coral Club. Preţuim tot ce este mai bun în oameni şi considerăm că relaţiile de afaceri cu adevărat productive se pot construi numai pe principiul încrederii şi respectului reciproc.

3. Activitatea în echipă
Unitatea de grup este cheia succesului. Compania Coral Club se defineşte ca o echipă de personalități remarcante, unite de aceleaşi scopuri. Datorită sprijinului reciproc și parteneriatului de idei realizăm ușor și repede rezultatele dorite.

4. Calitate
Toate produsele companiei Coral Club sunt fabricate conform celor mai moderne tehnologii, conform standardelor GMP și sunt supuse unui permanent control al calităţii.

Suntem conștienți de faptul că încrederea în calitate se formează doar în urma experienței proprii.

Eficiența produselor companiei este confirmată de miile de aprecieri din partea consumatorilor mulțumiți, care spun: ”Conceptul funcționează!”. Aceste aprecieri ne inspiră în procesul de creare și perfecționare.

Așa se conturează încă un scop al Coral Club: să oferim oamenilor acces pentru produse de calitate ca să-și îmbunătățească calitatea vieții.

5. Perfecţionare
Dorinţa de a atinge anumite scopuri este un motiv excelent pentru autoperfecţionare. Lumea nu stagnează, ea evoluează odată cu progresul. Căutarea unor noi soluţii, libertatea gândirii şi creativitatea ne ajută să descoperim noul în interiorul nostru şi să oferim lumii tot ce avem mai bun.